Autonvuokraus
Viro
Piilota
Viro
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Sixtiltä Virossa

Sixtin Autovuokraamo Virossa tarjoaa sinulle vaivattoman ja helpon autonvuokrauksen. Voit valita mieleisesi vuokra-auton laajasta valikoimastamme. Tarjolla on taloudellisia pikkuautoja, perheluokan sedan- ja farmarimalleja ja premium-luokan ajopelejä. Isoon maasturiin sopivat suuremmatkin harrastusvälineet ja minibussiin jopa yhdeksän hengen seurue. Jos kuljetustarpeesi on isompi, kannattaa tarkistaa verkkosivultamme myös edullinen tila-autotarjous. Hyvin varustellut automme ovat tunnettujen autonvalmistajien merkkejä ja keskimäärin noin kolme kuukautta vanhoja. Voimme luvata sinulle vuokra-auton valitsemastasi autokategoriasta, mutta emme voi taata tiettyä automerkkiä tai -mallia. Autonvuokrauksemme Virossa tarjoaa monia hyödyllisiä ja edullisia lisäpalveluja autonvuokrauksen yhteydessä. Voit ostaa vuokra-ajallesi vapaat kilometrit tai valita itsellesi varakuljettajan. Vakuutukseen voit ostaa lisäturvaksi kolari-, lasi- tai rengasturvan. Vuokra-autoon on saatavilla vauvan turvakaukalo, lasten erikokoisia turvaistuimia ja korokeistuimia. Autonvuokraus Virossa on myös talvella turvallista, sillä vuokra-autossa on alla kelinmukaiset renkaat. Myös suksiboksi on vuokrattavissa talvisia harrastuksia silmällä pitäen.

Vinkkejä huolettomaan vuokra-autoiluun Virossa

Viron liikennesäännöt muistuttavat pääsääntöisesti suomalaisia sääntöjä, mutta poikkeuksiakin löytyy. Ne on hyvä painaa mieleen, jotta vältyttäisiin yllättäviltä tilanteilta. Risteysalueella on hyvä muistaa, että vihreä valo vilkkuu ennen keltaiseksi muuttumista. Keltaisen valon palaessa ei saa ajaa risteykseen. Toinen risteyksessä muistettava asia on se, että kääntyä saa vain vihreällä nuolivalolla, ei pelkällä vihreällä perusvalolla. Vuokra-autossa on oltava mukana ajokortti, rekisteriote ja voimassa oleva vakuutuskirja. Dokumenttien lisäksi autossa pitää olla mukana myös varoituskolmio, yhden kilogramman jauhesammutin, huomioliivi, kaksi jarrukiilaa ja ensiapuvälineet.

Tutustu autolla kiinnostaviin paikkoihin

Autonvuokraus Virossa on yksi parhaita tapoja tutustua maan luontoon, nähtävyyksiin ja ihmisiin. Vuokra-autolla on helppo kiertää pääkaupunki Tallinnan nähtävyydet. Käymisen arvoisia ovat muun muassa Vanhakaupunki, Toompean mäki, Tallinnan tuomiokirkko, Kadriorgin palatsi ja Tallinnan laululava. Vuokra-autolla on näppärä käydä myös maan ainoassa eläintarhassa, joka löytyy Tallinnan länsipuolelta muutaman kilometrin päästä. Halutessasi tutustua maan suurimpaan saareen Saarenmaahan, voit vuokrata auton Sixt Autovuokraamon Tallinnan toimipisteestä. Saarenmaan omaperäinen luonto ja historiallinen miljöö keskiaikaisine kirkkoineen ja puisine tuulimyllyineen houkuttavat useamman päivän retkelle. Maan epäviralliseen kesäpääkaupunkiin Pärnuun on Tallinnasta vajaan kahden tunnin ajomatka eikä Tarton vuokraamokaan ole kuin reilun 170 kilometrin ajomatkan päässä. Pärnun laajat hiekkarannat, kylpylät ja nuorekas yöelämä vetävät matkailijoita puoleensa useista maista. Tartosta on kätevä tutustua autolla maan itäosiin. Kaupungissa on Viron kansallismuseo ja Pöltsamaan alueelta löytyy lähes tuhat vuotta vanhoja linnoja ja raunioita.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service