Auton vuokraus alueella Tallinna

 

Suosituin kohteessa Tallinna

* Hinnat on laskettu 05.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Tallinn Lentoasema alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Tallinna

Sixt tarjoaa monipuolisesti lisäpalveluita autonvuokrauksen Tallinnan toimipisteessä

Sixt tarjoaa monipuolisesti lisäpalveluita autonvuokrauksen Tallinnan toimipisteessä

Autovuokraamomme Tallinnassa toivottaa sinut tervetulleeksi viehättävään Viroon! Laajasta valikoimastamme löydät erityyppiset ajoneuvot sekä laajat lisäpalvelut juuri sinun matkasi tarpeisiin. Vuokra-autosi Tallinnassa voi olla matkasi luonteesta riippuen vaikkapa katumaasturi, farmari, luksusluokan auto, neliveto tai pakettiauto. Tutustu laadukkaaseen valikoimaamme tarkemmin netissä ja varaa vuokra-autosi jo tänään! Sixt on jo yli sadassa maassa toimiva, vuonna 1912 perustettu saksalainen yritys, joka tarjoaa monipuolisia palveluita asiakkaan tarpeiden mukaan. Vuokra-automme Tallinnassa ja muissa toimipisteissämme ovat aina uusia ja laadukkaita. Tietyn automerkin tai -mallin sijaan voit valita ajoneuvosi kategorian sekä lisälaitteet, kuten navigaattorin tai lastenistuimet. Rajattomat ajokilometrit mahdollistavat matkailun myös pääkaupungin ulkopuolella, kuten Pärnun kylpyläkaupungissa tai Saarenmaan vehreällä saarella. Kauttamme saat myös vakuutuksen. Autovuokraamomme Tallinnassa on valmiina auttamaan sinua tekemään matkastasi joustavan ja sujuvan! Kun teet varauksesi netissä tai puhelimitse, saat vuokra-auton käyttöösi heti maahan saavuttuasi ja voit palauttaa vuokra-auton matkasi jälkeen toimipisteeseemme oman aikataulusi mukaan.
Ota kaikki irti vuokra-autosta Viron pääkaupungissa

Ota kaikki irti vuokra-autosta Viron pääkaupungissa

Vuokra-auto laajalle kasvaneessa Tallinnassa auttaa sinua näkemään sekä kultturellia pääkaupunkia että sen ympäristöä omassa aikataulussasi ilman jonottamista joukkoliikennevälineisiin. Tallinnassa on yllin kyllin nähtävää ja koettavaa niin lapsiperheille kuin aikuisseurassakin matkustaville. Vanhakaupunki on monelle Tallinnan matkaajalle kiintoisa kohde keskiaikaisine taloineen, kivikatuineen, turistiliikkeineen ja gallerioineen. Vuokra-autolla käyt tutustumassa helposti myös kuuluisaan Tallinnan laululavaan ja laulukenttään. Lapsiperheitä kiinnostanee Piritan pitkä, valkohiekkainen ranta tai vehreä kasvitieteellinen puutarha. Rocca al Maren kaupunginosassa on eläintarha, jossa viihtyvät niin norsut kuin tiikeritkin. Miksi et näkisi maata myös pääkaupungin ulkopuolelta? Vuokra-autolla se on helppoa. Alle puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupungista sijaitsevat Jägalan yli kahdeksan metriä korkeat vesiputoukset. Soomaan ja Lahemaan kansallispuistot tarjoavat luonnon rauhaa kaupunkielämän lisäksi. Autonvuokraus Tallinnassa on helppoa ja tekee matkastasi vielä paremman!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Tallinna

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Tallinna?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Tallinna sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Tallinna.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Tallinna?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Tallinna. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 321 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvo
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Tallinna

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Tallinna?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Tallinna?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Tallinna?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?