Auton vuokraus toimipisteestä Tallinn Ferry Terminal D

 

Suosituin kohteessa Tallinn Ferry Terminal D

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Tallinn Ferry Terminal D alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Tallinn Ferry Terminal D

Osoite

Uus-Sadama, 10120 Tallinn, Viro
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
09:00 - 17:00

Palvelumme toimipisteessä Tallinn Ferry Terminal D

Laadukkaat ja uudet vuokra-autot kilpailukykyiseen hintaan Sixtiltä Tallinnassa

Laadukkaat ja uudet vuokra-autot kilpailukykyiseen hintaan Sixtiltä Tallinnassa

Onko tiedossa reissu Tallinnaan ja haaveissa kulkea paikasta toiseen vaivattomasti, mutta samalla laadukkaasti? Olet tullut oikeaan paikkaan, sillä Sixt Autovuokraamo Tallinn Ferry Terminal D tarjoaa matkailijalle laadukkaan ja kattavan autovalikoiman tunnettujen merkkien uusia malleja. Toimipisteemme löydät kätevästi heti Tallinnan satamasta D-terminaalin vierestä, joten sinne suuntaat vaikka suoraan laivasta noutamaan uuden Sixtin vuokra-autosi tai kävelet keskustasta noin 15 minuutissa. Meiltä löytyy sopivat ajoneuvot niin liikematkailijalle, lomalaiselle kuin paikallisellekin vuokra-auton tarpeessa. Kätevillä henkilöautoilla ja farmareilla kulkee paikasta toiseen taloudellisesti niin yksin matkustava kuin suurempikin seurue. Tilavat maasturit taas tarjoavat tyylikkäät kyydit vaikka työporukalle liiketapaamisesta seuraavaan. Mikäli tarkoituksena on kuljettaa suurempia määriä tavaraa, kannattaa tarkastaa pakettiautovalikoimamme ja valita sieltä mieleisensä. Autovalikoimaamme tutustut tarkemmin verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme, ja sieltä voit myös tehdä vuokra-auton varauksen vaikka samantien. Ystävällinen asiakaspalvelumme palvelee myös viikon jokaisena päivänä!
Koe enemmän Tallinnassa Sixtin vuokra-autoilla

Koe enemmän Tallinnassa Sixtin vuokra-autoilla

Sixt Autovuokraamo Tallinn Ferry Terminal D tarjoaa hyvin varustellut merkkiautot aina kilpailukykyiseen hintaan ja valittavissasi on paljon laadukkaita lisäpalveluita. Jos haluat tutustua Viroon ja Tallinnaan monipuolisemmin, lisää varaukseesi kätevä GPS-navigaattori sekä vapaat ajokilometrit, jotta voit keskittyä pelkästään ajomukavuuteen. Jos matkassa on mukana useampi innokas kuski, lisäkuljettajan lisääminen varaukseen onnistuu myös vaivatta ja tällä tavoin pääsee useampi kokemaan tämän Sixt-ajomukavuuden. Lasten kanssa matkustaessa on tärkeää turvata myös perheen pienimpien ajomatkat ja se onnistuu lisäämällä lastenistuimet vuokra-autoon. Tutustu myös kattaviin lisäturvavaihtoehtoihimme. Huomioithan ystävällisesti varausta tehdessäsi, että emme pysty etukäteen lupaamaan tiettyä ajoneuvoa, vaan tarjoamme vuokra-auton valitsemastasi kategoriasta. Sixt ei veloita piilokuluja, jotan voit huoletta tehdä varauksesi jo etukäteen ja tarpeen tullessa kääntyä asiakaspalvelumme puoleen.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Tallinn Ferry Terminal D

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Tallinn Ferry Terminal D?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Tallinn Ferry Terminal D sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Tallinn Ferry Terminal D.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Tallinn Ferry Terminal D?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,1
Perustuu 9 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Palautuksen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvo
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Tallinn Ferry Terminal D

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Tallinn Ferry Terminal D?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Tallinn Ferry Terminal D?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Tallinn Ferry Terminal D

Näytä lisää