Auton vuokraus toimipisteestä Tallinn Rautatieasema

 

Suosituin kohteessa Tallinn Rautatieasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Tallinn Rautatieasema alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Tallinn Rautatieasema

Osoite

Toompuiestee 37, 10133 Tallinn, Viro
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
09:00 - 17:00

Palvelumme toimipisteessä Tallinn Rautatieasema

Nauti matkastasi enemmän Sixtin vuokra-autolla Tallinnassa

Nauti matkastasi enemmän Sixtin vuokra-autolla Tallinnassa

Onko haaveissa tehdä matkasta entistä monipuolisempi ja sujuvampi ollessasi liikkeellä Tallinnassa? Sixt Autovuokraamo Tallinn Rautatieasema voi auttaa tässä asiassa, sillä me tarjoamme laajan ja laadukkaan vuokra-autojen valikoiman, josta valitset helposti mieleisesi. Kaikki ajoneuvomme ovat uusia, keskimäärin 3 kuukautta vanhoja ja jo valmiiksi hyvin varusteltuja. Toimipisteemme löydät Viron Tallinnasta, trendikkään Kalamajan kaupunginosan läheisyydestä ja kätevästi rautatieaseman yhteydestä. Toimipisteeseen on helppo suunnistaa vaikka suoraan junasta, Tallinnan keskustasta kävellen noin 10 minuutissa tai satamasta julkisilla kulkuneuvoilla noin 20 minuutissa. Löydät meidät siis helposti ja matkaa pääset jatkamaan kätevästi eteenpäin omalla Sixtin vuokra-autolla. Autovalikoimaamme tutustut tarkemmin verkkosivuillamme, jossa voit tehdä myös varauksen samantien. Tyylikkäät henkilöautot ja farmarit kuljettavat yksin matkustavan tai perheen näppärästi paikasta toiseen. Tilavilla maastureilla kuljetat taas päivän shoppailusaaliin helposti takaisin hotellille. Mikäli tarkoituksena on kuljettaa suurempia määriä tavaraa, löytyy meiltä myös kätevät pakettiautot. Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa viikon jokaisena päivänä valitsemaan juuri sinulle sopivan vaihtoehdon!
Sixt Tallinn Rautatieasema tekee matkastasi laadukkaan kilpailukykyiseen hintaan

Sixt Tallinn Rautatieasema tekee matkastasi laadukkaan kilpailukykyiseen hintaan

Sixt Autovuokraamo Tallinn Rautatieasema tarjoaa hyvin varustetut vuokra-autot kilpailukykyiseen hintaan. Varausta voi helposti muokata makunsa mukaan kätevillä lisäpalveluilla. GPS-navigaattori sekä vapaat ajokilometrit mahdollistavat laajemmat ajoreitit ja tutustumisen Tallinnaan ja sen lähiympäristöön. Lasten kanssa matkustaessa kannattaa lisätä lastenistuimet vuokraukseen, jotta perheen pienimmät matkaavat turvallisesti. Mikäli kyydissä on useampi innokas kuski, lisäkuljettajan lisääminen varaukseen on oiva vaihtoehto, jotta useampi pääsee jakamaan ajonautinnon. Kattavat lisäturvavaihtoehtomme ovat myös tutustumisen arvoisia. Huomioithan varausta tehdessäsi, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Sixt ei veloita piilokuluja, joten tee huoletta varauksesi jo etukäteen ja vuokra-auto odottaa kohteessa! Luota Sixtiin autonvuokrauksessa Tallinnassa!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Tallinn Rautatieasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Tallinn Rautatieasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Tallinn Rautatieasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Tallinn Rautatieasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Tallinn Rautatieasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

5,0
Perustuu 14 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Tallinn Rautatieasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Tallinn Rautatieasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Tallinn Rautatieasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Tallinn Rautatieasema

Näytä lisää