Auton vuokraus toimipisteestä Tallinn/Delivery Service

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet Tallinn/Delivery Service toimipaikkaan

Osoite

Delivery to Hotel, 10145 Tallinn, Viro
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
09:00 - 18:00
Yleiset vapaapäivät
10:00 - 17:00

Palvelumme toimipaikassa Tallinn/Delivery Service

Lisämukavuutta matkallesi Tallinnassa saat laadukkailla Sixtin vuokra-autoilla

Lisämukavuutta matkallesi Tallinnassa saat laadukkailla Sixtin vuokra-autoilla

Haluatko aloittaa matkasi Tallinnassa huolettomasti, sujuvasti sekä laadukkaan vuokra-auton kyydissä? Sixt Autovuokraamo Tallinn Delivery Service tarjoaa sinulle ratkaisun tähän, sillä meidän kattava autovalikoimamme koostuu tunnettujen merkkien uusista, keskimäärin 3 kuukautta vanhoista ajoneuvoista ja löydämme juuri sinun matkallesi sopivan vaihtoehdon. Kun et vielä tiedä, mistä paikasta Tallinnassa haluat napata vuokra-auton allesi tai missäpäin kaupunkia tulet oleskelemaan, on tämä ratkaisu sinulle sopiva! Sixt Tallinn Delivery Service toimittaa vuokra-auton valitsemaasi noutopisteeseen, joten ole yhteydessä asiakaspalveluumme varausta tehdessäsi niin saat samantien sovittua, mistä ajoneuvon noudat. Meiltä löytyy laadukkaat vuokra-autot niin liikematkailijalle kuin lomareissulaiselle. Kätevillä henkilöautoilla ja farmareilla matkustat taloudellisesti paikasta toiseen ja kuljetat helposti päivän shoppailusaaliin mukanasi. Ota yhteys asiantuntevaan ja ystävälliseen asiakaspalveluumme, kun haluat varata vuokra-auton Sixt Tallinn Delivery Servicen toimipisteestä.
Tallinna haltuun Sixtin vuokra-autoilla kilpailukykyiseen hintaan

Tallinna haltuun Sixtin vuokra-autoilla kilpailukykyiseen hintaan

Sixt Autovuoraamo Tallinn Delivery Service tarjoaa jo valmiiksi hyvin varustellut ajoneuvot, joilla matkaat mukavasti kohteessa. Varausta voi aina muokata laadukkailla lisäpalveluilla, jotka on helppo lisätä varaukseen. Varauksen maksaessasi paikan päällä, teet myös mahdolliset muutokset ja peruutukset maksutta. Kätevä GPS-navigaattori helpottaa kuskin reittivalintoja ja vapauttaa sinut nauttimaan ajomukavuudesta vieläkin enemmän. Mikäli matkustatte koko perheen voimin ja matkassa on pieniä lapsia, kannattaa varaukseen lisätä laadukkaat lastenistuimet, jotta koko perhe matkaa turvallisesti. Jos reissussa on mukana useampi innokas kuski, kannattaa varaukseen lisätä lisäkuljettaja, jotta useampi pääsee jakamaan tämän Sixt ajonautinnon. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Varauksen voit tehdä helposti verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme, myös asiakaspalvelumme palvelee viikon jokaisena päivänä ja on valmis auttamaan! Sixt ei veloita sinulta piilokuluja, joten voi tehdä varauksesi huoletta etukäteen. Luota Sixtiin autonvuokrauksessa Tallinnassa!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Tallinn/Delivery Service
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Tallinn/Delivery Service.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Tallinn/Delivery Service?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Tallinn/Delivery Service?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Tallinn/Delivery Service syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
5,0
Perustuu 3 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Tallinn/Delivery Service
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Tallinn/Delivery Service?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Tallinn/Delivery Service

Näytä lisää