Auton vuokraus toimipisteestä Tallinn Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Tallinn Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Tallinn Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Tallinn Lentoasema

Osoite

Tartu maantee 101, 11101 Tallinn, Viro
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 00:00
La - Su
09:00 - 18:00
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 18:00

Palvelumme toimipisteessä Tallinn Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Autonvuokraus Tallinnan lentoasemalla Nouse koneesta ja jatka matkaasi välittömästi vuokraamalla edullinen laatuauto Sixt Autovuokraamosta Tallinnan lentoasemalla! Kun varaat ajoneuvon hyvissä ajoin ennen matkaasi, vuokra-auto odottaa sinua sovitusti Tallinnan lentoaseman toimipisteessämme. Valitsemasi ajoneuvon nouto ja palautus onnistuu myös toimiston aukioloaikojen ulkopuolella, jotta voit saapua ja lähteä täysin oman aikataulusi mukaisesti. Meiltä vuokraat niin näppärät sedan-mallit kuin tilavat farmaritkin kaupunkiajoon. Haasteellisempaan maastoon suosittelemme ketterää maasturia ja isomman matkaseurueen mukavaan kuljetukseen viihtyisää minibussia. Valitse vain matkaasi sopiva autoluokka ja parhaiten tarpeitasi vastaava malli. Vaikka emme voikaan luvata tiettyä mallia tai merkkiä, löydät autonvuokrauksemme Tallinnan lentoaseman toimipisteestä paljon uusia, tyylikkäitä ajokkeja, jotka ovat keskimäärin vain kolme kuukautta vanhoja.
Koe vaivaton alku Viron matkaasi - varaa vuokra-auto Tallinnan lentoasemalta

Koe vaivaton alku Viron matkaasi - varaa vuokra-auto Tallinnan lentoasemalta

Tallinnan Lennart Meri lentokenttä (TLL) sijaitsee vain neljän kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Mikä tarkoittaa sitä, että ajomatka perille kestää suurin piirtein 10 minuuttia, mikäli matkakohteesi on lähellä ydinkeskustaa. Lyhyen etäisyyden lisäksi pienen lentoaseman etuihin kuuluu mutkaton ja nopea liikkuminen lentokentän alueella. Autonvuokrauksemme Tallinnan lentoasemalta löytyy myös helposti terminaalin Tartu maanteen puoleisten ulospääsyreittien varrelta. Seuraa vain opasteita, jotka johdattavat sinut luoksemme suoraan koneelta ja edelleen vuokra-autosi luokse. Matkan jälkeen voit palauttaa varaamasi vuokra-auton joko takaisin lentoasemalle tai varauspalvelusta valitsemaasi kohteeseen. Mikäli et lennä takaisin Suomeen, kannattaa harkita palautusta sataman tai rautatieaseman toimipisteeseemme.
Nauti modernista metropolista ja Vanhan Kaupungin romantiikasta

Nauti modernista metropolista ja Vanhan Kaupungin romantiikasta

Tallinnan Vanha Kaupunki on tunnelmallinen vierailukohde, joka on säilynyt yhtä viehättävänä 1200-1500-luvulta tähän päivään asti. Jokainen turisti ja liikematkailija lankeaa jossain vaiheessa matkaansa alueen idyllisten ravintoloiden ja kahviloiden houkutuksiin. Samalla mukaan saattaa tarttua uniikkeja tuliaisia jostain alueen lukuisista käsityöpuodeista. Vuokra-autolla aikamatka Vanhasta Kaupungista trendikkääseen ostosmahdollisuuksia ja kulttuuritarjontaa vilisevään keskustaan on paitsi nopea myös rentouttavan kaunis matkalle sattuvien keskiaikaisten rakennusten lipuessa ohi. Löytyy kaupungin reunoiltakin nähtävää autoilijalle sekä Rocca al Mare -maalaisidyllin muodossa että Pirita beachin ja alueen muiden rantojen maisemissa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Tallinn Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Tallinn Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Tallinn Lentoasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Tallinn Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Tallinn Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 294 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvo
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Tallinn Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Tallinn Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Tallinn Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Tallinn Lentoasema

Näytä lisää