Autonvuokraus
Las Vegas Strip/Deliveries
Piilota
Yhdysvallat // Las Vegas // Las Vegas Strip/Deliveries
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Las Vegas Strip/Deliveries: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Delivery/Collection Service
  89119-4273 Las Vegas US +1-7024821191
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 16:00
Juhlapyhä08:00 - 16:00
 
 

Valitse Sixt Las Vegas Strips/Delivery Service ja olet valmiina matkaan

Toimipisteemme Las Vegas Strip/Delivery Service tekee autonvuokrauksesta edullista ja luotettavaa sinulle, joka olet tullut Yhdysvaltoihin matkalle ja haluat kokea automatkailun tuoman vapauden ja helppouden. Vuokra-auto noudetaan sovitusta osoitteesta ja palautetaan sovittuun osoitteeseen, joten aiotpa oleilla missä tahansa Las Vegas Stripin alueella, saat ajoneuvon juuri sinne, minne haluat. Sixt Autovuokraamo Las Vegas Strip/Deliveries tarjoaa monipuolisen autovalikoiman, johon voit tutustua tarkemmin verkkosivuillamme ja valita mieleisesi lisäpalvelut varauksen teon yhteydessä. Yksin tai toisen kanssa matkaava pärjää mainiosti taloudellisella henkilöautolla, kun taas tilava farmari antaa enemmän tilaa isommalle seurueelle matkatavaroineen tai innokkaalle ostoksilla kävijälle. Mikäli mielii Nevadan autiomaata tutkimaan tai peräti käymään Grand Canyonilla, suorituskyvyltään erinomainen ja vaativaankin ajoon sopiva maasturi voi olla hyvä valinta. Ensiluokkaiset urheilu- ja avoautomme sopivat hyvin loisteliaaseen Las Vegasiin, kun tekee mieli tarttua ylellisen vuokra-auton rattiin ja nauttia hienosta ajokokemuksesta. Varaa siis Sixtin vuokra-auto matkallesi Las Vegas Strip/Deliveries toimipisteemme kautta, nouda se valitsemastasi paikasta ja tee autonvuokrauksesta onnistunut kokemus!

Sixtin vuokra-auto lisäpalveluilla vie elämyksiin Las Vegasissa

Monipuoliset lisäpalvelut parantavat vuokra-autosi ominaisuuksia ja niiden avulla voit räätälöidä ajoneuvosta mieleisesi, tarvitset sitten opastusapua navigointilaitteen muodossa tai turvalliset lastenistuimet matkalle mukaan lähteneille vauvalle ja vanhemmille lapsille. Jos sinua ja matkakumppaniasi kumpaakin polttelee päästä istumaan ratin taakse, kannattaa nimetä matkalle lisäkuljettaja, jolloin kuskia on ongelmatonta vaihtaa kesken matkan. Onko sinulla tarvetta netin käyttöön tai kansainvälisten puheluiden soittamiseen? Ota käyttösi Sixt Connect -palvelu. Voit myös välttyä miettimästä tietullimaksuja, kun hyödynnät palveluamme, jonka turvin voit ajella rajattomasti tietulliteillä. Tutustu kaikkiin lisäpalveluihimme verkossa ja valitse sopivat tehdessäsi varausta vuokra-autostasi, mutta otathan huomioon, että lupaamme vain ajoneuvon kategorian, emme tiettyä automerkkiä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 16:00
Juhlapyhä08:00 - 16:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Las Vegas Strip/Deliveries LASC02 Delivery/Collection Service 89119-4273 Las Vegas 36.084000, -115.153739 +1-7024821191

Sixt-toimipiste Las Vegas Strip/Deliveries LASC02

Delivery/Collection Service
89119-4273 Las Vegas
 
Puhelinnro +1-7024821191

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

220 E Warm Springs Rd
89119-4273 Las Vegas
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service