Autonvuokraus
Palm Beach Lentoasema
Piilota
Yhdysvallat // Palm Beach // Palm Beach Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Palm Beach Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 1000 James L Turnage Blvd
  33406 West Palm Beach US +1-8887498227
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: PBI
Aukioloajat
ma. - su.06:00 - 24:00
Juhlapyhä06:00 - 24:00
 
 

Sixt autovuokraamo Palm Beach lentokentällä

Sixtin autonvuokrauksen toimipisteestä Palm Beachin lentoasemalla voit vuokrata suorituskykyisiä maastureita, joilla liikut helposti haastavissakin olosuhteissa ja maastoissa, hienoja urheiluautoja, farmareita, henkilöautoja sekä näyttäviä avoautoja. Vuokra-auton palautus on mahdollista ympäri vuorokauden tähän toimipisteeseen. Noutaessasi vuokra-autoa, voit valita haluamasi auton mallin i-Phonella. Jotakin tiettyä mallia emme voi taata, mutta autoluokan voit valita. Autonvuokrauksen lisäksi, voit hankkia matkallesi lisäturvaa esimerkiksi renkaan rikkoutumisen tai lasin rikkoutumisen varalle. Lisävarusteita on myös saatavilla. Voit halutessasi vuokrata käyttöösi turvallisen lastenistuimen tai GPS-navigaattorin, jotta matka sujuu mutkattomasti ja vältyt eksymiseltä.

Autonvuokraus Palm Beachin lentoasemalta

Kun matkasi määränpäänä on Palm Beach, sujuu autonvuokraus Palm Beachin lentoasemalla helposti. Palm Beach lentoasema, PBI, sijaitsee noin viisi kilometriä keskustasta länteen. Autovuokraamo Palm Beach Lentoasema sijaitsee aivan lentoaseman tuntumassa. Matka lentoasemalta keskustaan sujuu mukavimmin ja helpoiten vuokra-autolla. Matka keskustasta lentoasemalle vie noin 15 minuuttia autolla. Kaupungissa sijaitsee myös toinen autonvuokraustoimipiste. Vuokraamasi auton voit noutaa ja palauttaa mihin vuorokauden aikaan tahansa. Auto kannattaa varata jo ennen matkaa, joko soittamalla tai käyttämällä verkossa olevaa varauspalveluamme. Vuokra-auton Palm Beachin lentoasemalta saat käyttöösi pian lentoasemalle saavuttuasi.

Vuokra-autolla kiertelet nähtävyyksiä mukavasti

Yhdysvalloissa sijaitseva Palm Beach on tunnettu muun muassa Palm Beach Zoo eläintarhastaan, joka on mielenkiintoinen koko perheen kohde. Suuri määrä erilaisia eläimiä ja uskomattomat näyttelyt täynnä informaatiota, saavat niin pienet kuin isommatkin vierailijat viihtymään eläintarhassa pidempäänkin. Kasvitieteellinen puutarha puolestaan tarjoaa nähtävää luonnon ihmeistä kiinnostuneille, valtavalla 5,6 hehtaarin alueella. Puutarhalta voivat kävijät myös ostaa tuliaisiksi vaikkapa puutarhan kauniita somisteita sekä monia erilaisia taimitarhakasveja. Eräs monia kiinnostava nähtävyys on Loggerhead merellisen elämän keskus, joka on pieni, mutta sitäkin houkuttelevampi museo, jossa kävijä voi ihastella interaktiivisia näyttelyitä. Kaikkiin Palm Beachin nähtävyyksiin kuljet mukavimmin ja joutuisammin vuokra-autolla, jolloin voit itse laatia aikataulun ja kulkea sen mukaan, kun itsellesi sopii.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.06:00 - 24:00
Juhlapyhä06:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Palm Beach Lentoasema PBI 1000 James L Turnage Blvd 33406 West Palm Beach 26.688338, -80.090163 +1-8887498227

Sixt-toimipiste Palm Beach Lentoasema PBI

1000 James L Turnage Blvd
33406 West Palm Beach
 
Puhelinnro +1-8887498227

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

2501 Bristol Dr Unit A1
33409-6462 West Palm Beach
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service