Autonvuokraus
West Palm Beach
Piilota
Yhdysvallat // West Palm Beach // West Palm Beach
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus West Palm Beach: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 2501 Bristol Drive Unit A1
  33409-6458 West Palm Beach US +1-5612285160
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: PBIC01
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00
 
 

Lämpimästi tervetuloa Sixt Autovuokraamo West Palm Beachiin

Mikäli olet Floridan itärannikolla liikenteessä ja tarvitset vuokra-autoa, niin kannattaa pysähtyä Sixt Autovuokraamo West Palm Beachiin. Sijaintimme West Palm Beachin lentokentän sekä valtatie 95:n välissä takaa sen, että löydät meidät varmasti helposti. Palvelemme sinua mielellämme vuoden jokaisena päivänä! Suosittelemme sinua kuitenkin tutustumaan tarkkaan osoitteeseemme sekä tarkempiin aukioloaikoihimme hyvissä ajoin etukäteen. Toimipisteemme vuokra-autojen valikoimasta löydät niin loma- kuin työmatkallekin sopivat henkilö- sekä farmariautot. Olet sitten yksin, kaksin tai koko tiimin voimin liikenteessä, niin löydät varmasti jotain tarpeisiisi ja tarkoituksiisi sopivaa. Luonnonystäville valikoimastamme löytyy myös maastureita vuokrattavaksi. Maasturilla Floridan rosoisempikin luonto ei ole este. Ja mikäli vauhdin hurma kiinnostaa, niin Floridan eli "auringonpaisteen osavaltion" teille sopii loistavasti myös urheilu- tai avoauto, jollaisen voit vuokrata kätevästi Sixtiltä.

Sixtin vuokra-autolla West Palm Beachillä

Yhdysvaltojen kaakkoiskolkassa sijaitseva Florida on autoilijan osavaltio, joten matkailijalle autonvuokraus West Palm Beachillä ja sen ympäristössä liikkuessa todellakin kannattaa. Me Sixtillä palvelemme sinua aina ammattitaidolla, ja West Palm Beahin autovuokraamoomme voit myös palauttaa autosi joustavasti omien aikataulujesi mukaan! Olet siis vapaa liikkumaan joustavasti omien aikataulujesi mukaan. Myös muutosten teko varaukseesi tai jopa sen peruuttaminen onnistuu ilmaiseksi, mikäli olet maksamassa vuokra-auon vasta sitä noutaessasi. Haluamme kuitenkin muistuttaa sinua vuokrakäytännöstämme, jonka mukaan emme voi taata sinulle käyttöösi tiettyä automallia. Haluamasi vuokra-autokategorian auton saat tietenkin aina käyttöösi. Mitään piilokuluja sopimuksiimme ei sisälly koskaan, ja esimerkiksi luottokortilla maksaminen on täysin ilmaista. Voit hoitaa kaikki vuokra-auton varaukseen liittyvät asiat kätevästi verkkosivujemme tai sovelluksemme kautta. Tutustu myös erilaisiin lisäpalveluihimme, kuten vapaisiin ajokilometreihin, lisävakuutuksiin sekä esimerkiksi lastenistuimen tai GPS-navigaattorin vuokraamiseen.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste West Palm Beach PBIC01 2501 Bristol Drive Unit A1 33409-6458 West Palm Beach 26.692130, -80.077020 +1-5612285160

Sixt-toimipiste West Palm Beach PBIC01

2501 Bristol Drive Unit A1
33409-6458 West Palm Beach
 
Puhelinnro +1-5612285160

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service