Autonvuokraus
Amsterdam Amstel Business Park
Piilota
Alankomaat // Amsterdam // Amsterdam Amstel Business Park
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Amsterdam Amstel Business Park: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Joop Geesinkweg 125
  1114 AB Amsterdam NL +31-204708883
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: AMSC02
Aukioloajat
la. - su.08:00 - 13:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Amsterdam Amstel Business Park toivottaa sinut tervetulleeksi Alankomaiden liike-elämän keskiöön

Kun olet suuntaamassa Alankomaihin liikematkalle, on Sixtin Autovuokraamo Amsterdamin Amstel Business Parkissa juuri oikea paikka autonvuokrauksellesi. Amstel Business Park on liike-elämän keskus, joka sijaitsee Amsterdamin eteläosassa Diemenin kaupunginosassa ja jonka liike-elämä on vahvassa nousussa. Löydät meidät esimerkiksi Amstelin juna-asemalta kävellen puolessa tunnissa tai metrolla noin vartissa. Schipholin kansainväliseltä lentoasemalta suuntaat toimipisteeseemme noin puolessa tunnissa junalla ja metrolla, ja taksilla hurautat sinne noin vartissa. Amstel Business Parkin toimipisteestämme löydät laadukkaat vuokra-autot ja esimerkiksi urheiluautoillamme tai avoautoillamme viiletät työtapaamisesta toiseen hetkessä. Henkilöautolla tai farmarilla matkustat tasaisen varmasti, ja tarjoamme myös maastureita jykevämpiin ajopeleihin tottuneille. Jos sinun tarvitsee kuljettaa isompaa määrää matkatavaroita, on autonvuokraus Amstel Business Parkista oiva valinta, sillä meiltä löydät myös tilavat pakettiautot. Luotettavan autonvuokrauspalvelumme ja ajoneuvojemme ansiosta pystyt keskittymään sekä työpalavereihin että nauttimaan tämän kauniin ja eläväisen kaupungin kulttuurista ja riennoista. Jätä aikaa ainakin kanava-ajelulle, Anne Frankin talolle ja rentoudu työkiireistäsi Heineken Experiencen panimossa nauttimassa paikallisesta oluesta.

Autonvuokraus Sixtiltä Amstel Business Parkissa on työmatkalaiselle kätevää

Sixtillä voit suorittaa autonvuokrauksen netissä jo ennen saapumistasi Amstel Business Parkiin ja tehdä matkanteostasi mahdollisimman sujuvaa. Klikkaile eteenpäin sivuillamme ja tutustu monipuoliseen autovalikoimaamme ja lisäpalveluihimme, ja hoida varaus mukavasti toimistosta ennen lähtöä. Jos olet mieltynyt dieselmoottoriin, sinulla on mahdollisuus valita se varaukseesi, ja voit myös tilata paperilaskun kotiin kirjanpitoa varten. Navigaattorin avulla tiedät löytäväsi huoletta työtapaamisesta toiseen, ja matkan jatkumisturvan avulla sinun ei tarvitse stressata, jos satut hukkaamaan avaimet tai polttoaine loppuu. Toimipisteemme on auki viikon jokaisena päivänä ja asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään niin paikan päällä kuin netissä. Huomioithan varausta tehdessäsi, että emme voi luvata tiettyä mallia, vaan ainoastaan ajoneuvon kategorian.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

la. - su.08:00 - 13:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Amsterdam Amstel Business Park AMSC02 Joop Geesinkweg 125 1114 AB Amsterdam 52.335400, 4.929380 +31-204708883

Sixt-toimipiste Amsterdam Amstel Business Park AMSC02

Joop Geesinkweg 125
1114 AB Amsterdam
 
Puhelinnro +31-204708883

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Pakettiautot
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service