Autonvuokraus
Amsterdam Schiphol Lentoasema
Piilota
Alankomaat // Amsterdam // Amsterdam Schiphol Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Amsterdam Schiphol Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Schiphol Plaza Aankomstpass.22
  1118 AX Schiphol NL +31-204059090
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: AMS
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 22:00
la. - su.08:00 - 22:00
Juhlapyhä08:00 - 22:00
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Amsterdamin Schiphol lentoasemalla tarjoaa helpon ja näppärän mahdollisuuden hankkia käyttöösi vuokra-ajoneuvo matkaasi helpottamaan. Kattavasta valikoimastamme vuokra-autoja Amsterdamin Schiphol lentoasemalla saat hankittua käyttöösi niin upeat urheilu- ja avoautot kuin maastoajossa lyömättömät maasturitkin. Luonnollisesti voit vuokrata meiltä myös kaupunkiajossa näppäriä henkilöautoja ja farmareita. Kaikki valikoimamme ajoneuvot ovat jo valmiiksi kattavasti vakuutettuja, mutta siitä huolimatta sinulla on halutessasi myös mahdollisuus hankkia valitsemaasi autoon lisäturvaa vuokra-aikasi ajaksi. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden hankkia erilaisia lisäpalveluita, joiden avulla teet matkastasi vielä entistäkin sujuvamman. Kiinnitä kuitenkin huomiota siihen, että emme pysty takaamaan sinulle ajoneuvosta tiettyä merkkiä tai mallia, mutta ehdottomasti valitsemasi kategorian mukaisen ajoneuvon.

Helppoa autonvuokrausta Amsterdamin Schiphol lentoasemalla

Schipholin lentoasema (AMS), hollanniksi Luchthaven Schiphol on Alankomaiden päälentoasema ja matkustajamäärältään Euroopan viidenneksi vilkkain. Vuokraamalla auton matkaasi varten jo lentoasemalta pääset helposti siirtymään vaikkapa noin 18 kilometrin päässä sijaitsevaan pääkaupunkiin. Helpoiten hoidat autonvuokrauksen Amsterdamin Schiphol lentoasemalta tekemällä varauksen jo etukäteen netissä, helppokäyttöisen mobiilisovelluksemme avulla tai vaikka soittamalla, mutta äkillisen vuokratarpeen yllättäessä voit tietysti vuokrata ajoneuvon vasta paikan päälle saavuttuasikin. Käytössämme on myös kätevä palvelu, jota käyttämällä voit valita ajoneuvosi helposti iPhonellasi sitä noutaessasi. Halutessasi sinulla on mahdollista palauttaa ajoneuvo myös muuhun toimipisteeseemme, joita esimerkiksi Amsterdamista löytyy lukuisia.

Koe Alankomaat Sixtin vuokra-ajoneuvolla

Vuokraamalla käyttöösi auton saat varmasti kaiken mahdollisen irti lomastasi Alankomaissa. Maan boheemissa ja persoonallisessa, värikkäistä taloistaan tunnetussa pääkaupungissa Amsterdamissa riittää nähtävää ja koettavaa, ja vuokra-ajoneuvolla pääset vikkelästi tutustumaan kaukaisempiinkin nähtävyyksiin - tai vaikka maahan laajemminkin. Pääkaupungissa vieraillessa näkemättä ei missään nimessä kannata jättää ainkaan Rikjksmuseota, Van Gogh -museota, Madame Tussaudin vahakabinettia tai Anne Frankin piilopaikkana toiminutta taloa. Nämä, ja kaupungin monet muut nähtävyydet voitkin kiertää helposti vuokra-ajoneuvolla ja auton voit halutessasi jättää hetkeksi parkkiin vaikkapa kaupungin keskeisimmän aukion Damsquaren lähettyville ja suunnata nauttimaan kaupungista esimerkiksi kanavaristeilyn muodossa tai tutustumalla aukion laidalla sijaitseviin nähtävyyksiin, kuninkaalliseen palatsiin sekä myöhäisgoottilaiseen kirkkoon Nieuwe Kerkiin.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 22:00
la. - su.08:00 - 22:00
Juhlapyhä08:00 - 22:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Amsterdam Schiphol Lentoasema AMS Schiphol Plaza Aankomstpass.22 1118 AX Schiphol 52.309778, 4.761222 +31-204059090

Sixt-toimipiste Amsterdam Schiphol Lentoasema AMS

Schiphol Plaza Aankomstpass.22
1118 AX Schiphol
 
Puhelinnro +31-204059090

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

Herbergierstraat
1118 CA Schiphol
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service