Autonvuokraus
Limburg-NL
Piilota
Alankomaat // Limburg-NL
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Limburg-NL

Autonvuokraus Limburgin provinssissa Sixt Autovuokraamosta on sekä edullista että luotettavaa. Limburgin provinssissa löydät Sixt Autovuokraamot Maastrichista ja Maastricht Aachenin lentokentältä, joista vuokraat auton kätevästi, olitpa sitten työmatkalla tai lomalla. Työmatkoille sopii kätevä henkilöauto, perheen kanssa matkustaville tilava farmari ja suuremmalla ryhmällä liikkeellä oleville puolestaan minibussi tai maasturi. Mikäli haluat matkustaa tyylillä, löydät valikoimastamme myös avo- ja urheilutautot. Vuokraus sujuu kätevästi verkkosivuiltamme, josta löydät myös kattavan auto- ja lisäpalveluvalikoimamme. Tarjoamme vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen.

 
 • Eindhoven Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Luchthavenweg 13b
  5657 EA Eindhoven

  ma. - pe.08:00 - 22:00
  la. - su.08:00 - 16:00
  Juhlapyhä08:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Brunssum (Military ONLY Base)

  Sixt Autonvuokraus
  Kranenpool 24
  6443VA Brunssum

  ma. - pe.10:00 - 18:00
  la.10:00 - 15:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Pakettiautot

 • Eindhoven

  Sixt Autonvuokraus
  Vestdijk 135
  5611 CB Eindhoven

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la.08:00 - 13:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Luotettavaa autonvuokrausta Limburgin provinssissa

Limburg Nl -provinssista löydät Sixt Autovuokraamon Maastrichista, josta löydät itsellesi sopivan vuokra-auton uusimmissa automalleissa. Tämän lisäksi voit valita lisävakuutuksia ja kattavan valikoiman lisävarusteita. Mikäli alue ei ole entuudestaan tuttu, suosittelemme GPS-navigaattorin lisäämistä varaukseen tai mikäli matkustat lasten kanssa, löytyy lisäpalveluistamme myös perheen pienimmille sopivat turvaistuimet. Voitte myös halutessanne jakaa ajourakkaa matkaseurueenne kesken ja valita lisäkuljettapalvelun varauksen yhteydessä. Tämän lisäksi autovuokrauksen yhteydessä on mahdollista valita auto automaattivaihteistolla tai dieselmoottorilla osaan autokategorioistamme. Autokategoriamme sekä lisäpalvelut eri toimipisteissämme löydät verkkosivuiltamme. Mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, osaava henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vaihtoehdon. Huomioithan, että Sixt voi taata valitsemasi autokategorian, ei tiettyä automallia.

Limburg Nl -provinssi tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Alankomaiden eteläosassa sijaitseva Limburgin provinssi sivuaa sekä Saksan että Belgian rajaa. Lyhyiden etäisyyksien vuoksi Limburgissa on helppo liikkua Sixt vuokra-autolla, olitpa sitten lomalla tai työmatkalla. Hyppää autonrattiin ja lähde tutustumaan esimerkiksi Netherlands Amerivcn Cemetery and Memorial -hautausmaahan Margratenissa, Kastel de Keverbergin linnaan Keselissä tai pitämään hauskaa koko perheen voimin Mosaqua-vesipuistoon. Provinssin pohjoisosassa sijaitseva De Maasduinen luonnonpuisto tarjoaa upeita maisemia ja luonnonrauhaa, kun taas jotain aivan erilaista etsiville löytyy esimerkiksi maanalainen pyöräilyretki mysteerisissä Marl-luolissa Valkenbourgissa. Provinssista löytyy myös useita kirkkoja, museoita ja puutarhoja, joihin on helppo tutustua vuokra-autolla. Limburg tarjoaa tekemistä jokaiselle matkalle ja seurueelle vuoden ympäri ja vuokra-autolla näet ja koet alueen aivan uudella tavalla, juuri sinulle sopivaan tahtiin.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service