Autonvuokraus
Barcelona Diagonal Mar/Hilton
Piilota
Espanja // Barcelona // Barcelona Diagonal Mar/Hilton
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Barcelona Diagonal Mar/Hilton: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Passeig del Taulat 262-264
  08019 Barcelona ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: BCNC02
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 16:00
Juhlapyhä08:00 - 16:00
 
 24 h palautus

Uuteen kaupunkiin tutustuu helpoiten vuokra-auton avulla. Kun vuokraat auton Barcelonasta vaikka jo heti lomasi ensimmäisenä päivänä, saat takuulla kaupungista enemmän irti. Autovuokraamo Barcelonan Diagonal Mar Hiltonissa sijaitsee hotellien täyttämällä rantakadulla. Sen lähistöltä voi löytää arkkitehti Antonio Gaudín suunnitteleman La Sagrada Familia -kirkon, joka on yksi tämän miljoonittain turisteja puoleensa vetävän kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä. Tämä helpottaa itsessään toimipisteeseemme löytämistä. Autovalikoimamme kattaa useita eri automerkkejä ja -malleja. Sixt tarjoaa vuokra-autoja Barcelonan Diagonal Mar Hiltonin toimipisteessä monipuolisesti erilaisiin tarpeisiin. Kattava autovalikoima ja kilpailukykyiset hinnat pitävät huolen siitä, että tulet olemaan tyytyväinen palveluumme.

Autonvuokraus Diagonal Mar Hiltonissa onnistuu kätevästi Sixtin avulla

Sixtin autonvuokraus Barcelonassa Diagonal Mar Hiltonissa palvelee kaikkia heitä, jotka haluavat nähdä enemmän lomansa aikana. Meiltä saat niin tavalliset henkilöautot, enemmän tilaa tarjoavat farmarit kuin vaikkapa nelivedolla varustetut maasturitkin. Jos olet liikkeellä suuremmankin seurueen kanssa, voi minibussi olla paras vaihtoehto. Autoa vuokratessa tulee huomioida, että emme pysty takaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Meiltä saat myös erilaisia lisäpalveluja. Auton voi esimerkiksi vuokrata myös alle 25-vuotiaana. Sen lisäksi lisäpalveluna voi ottaa autolle lisäkuskin, jolloin autoa saa siis ajaa kaksi eri kuljettajaa. Saat tarvittaessa myöskin erinäisiä lisävarusteita, kuten vaikkapa lastenistuimen tai GPS-navigaattorin. Saatavana olevat lisävarusteet voi vuokrata nettisivuiltamme auton vuokraamisen yhteydessä. Asiantuntevat asiakaspalvelijamme ovat aina valmiita auttamaan kaikissa vuokraukseen liittyvissä kysymyksissä. Autonvuokraukseen liittyvät asiat voi hoitaa kätevästi joko nettisivujemme kautta tai ottaa yhteyttä puhelimitse. Muistathan, että tarjoamme autot myös yrityksille. Voit aina ottaa yhteyttä yritysmyyntiimme, jotta voimme neuvotella juuri teidän yrityksenne käyttötarkoituksia parhaiten vastaavan sopimuksen.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 16:00
Juhlapyhä08:00 - 16:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Barcelona Diagonal Mar/Hilton BCNC02 Passeig del Taulat 262-264 08019 Barcelona 41.408469, 2.216719 +34-871180192

Sixt-toimipiste Barcelona Diagonal Mar/Hilton BCNC02

Passeig del Taulat 262-264
08019 Barcelona
 
Puhelinnro +34-871180192

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service