Autonvuokraus
Barcelona Lentoasema T1
Piilota
Espanja // Barcelona // Barcelona Lentoasema T1
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Barcelona Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Terminal 1 & 2 Llegadas
  08820 El Prat de Llobregat ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BCN
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Barcelonan lentoasemalla

Sixtin autonvuokrauksesta Barcelonan lentoasemalta löytyy monipuolinen valikoima vuokra-autoja erilaisiin tarpeisiin. Pystymme tarjoamaan jokaiselle jotakin. Toimipisteeltämme voi vuokrata vaikkapa tavalliset henkilöautot, perheille hyvin sopivat farmarit kuin nelivetoiset katumaasturit. Jos tarvitset enemmän tilaa, on valintasi silloin minibussi tai pakettiauto. Voit ottaa vuokraasi myös erilaisia lisäpalveluita, kuten lastenistuimen tai navigaattorin. Rajoittamaton kilometrimäärä tekee ajamisesta rentoa ja huoletonta, joten sekin kannattaa mahdollisesti liittää autovuokraan. Älä unohda miettiä autovakuutuksia, koska nekin ovat tärkeitä. Meiltä saat otettua niin perusvakuutuksen kuin esimerkiksi kaiken kattavan vakuutuspaketinkin. Kun lomakohteesi on Barcelonan lentoasema, eli BCN, olemme valmiita auttamaan sinua autonvuokrauksessa.

Autonvuokraus Barcelonan lentoasemalta onnistuu nopeasti netissä

Tämä kansainvälinen, monien suurten lentoyhtiöiden käyttämä lentoasema kuuluu koko Euroopan vilkkaimpiin. Autonvuokrauksen toimipisteemme sijaitsee sekä terminaaleissa 1 että 2. Terminaali 2 on helpommin löydettävissä saapuvalta lennolta tullessa, sillä se sijaitsee aivan uloskäynnin lähettyvillä. Meiltä saatkin vuokra-auton alle kätevästi heti lentokoneen laskeuduttua. Kun teet autovarauksen etukäteen, voit silloin vain noutaa kaikki tarvittavat paperit, avaimet ja mahdolliset lisätarvikkeet ja lähteä tutkimaan kaupunkia. Auton voi halutessaan palauttaa myös aukioloaikojen ulkopuolella, mutta siitä tulee sopia etukäteen. Vuokraa auto joko nettisivujemme kautta tai puhelimitse. Huomaa kuitenkin, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Koe unohdumattomia elämyksiä miljoonakaupungissa

Autonvuokraus Barcelonan lentoasemalta kannattaa monestakin syystä. Vuokra-autolla kaupunkiin pääsee tutustumaan paljon helpommin. Barcelona on siis yksi Espanjan suurimmista kaupungeista. Siellä on hankala kulkea pelkästään jalkaisin tai julkisilla kulkuneuvoilla. Kaupungin suosituimpia nähtävyyksiä ovat muun muassa erilaiset kirkot, kuten Sagrada Familia, Santa Maria del Mar ja hieman kauempana kaupungin keskustasta sijaitseva Santa Eulalian katedraali. Kaupungissa vieraillessaan kannattaa käydä tutustumassa myös La Ramblalle, joka on kaupungin kuuluisin katu kaikkine elävine patsaineen. Ota siis vuokra-auto Barcelonan lentoasemalta ja nauti lomastasi aivan täysillä. Haluamme, että sinä saat lomastasi kaiken irti. Sen vuoksi vuokra-auto onkin loistava valinta helpottamaan lomaasi.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Barcelona Lentoasema T1 BCN Terminal 1 & 2 Llegadas 08820 El Prat de Llobregat 41.296961, 2.078390 +34-871180192

Sixt-toimipiste Barcelona Lentoasema T1 BCN

Terminal 1 & 2 Llegadas
08820 El Prat de Llobregat
 
Puhelinnro +34-871180192

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus
 • Express-tiski

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service