Autonvuokraus
Barcelona Santsin Juna-as.
Piilota
Espanja // Barcelona // Barcelona Santsin Juna-as.
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Barcelona Santsin Juna-as.: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Plaça dels Països Catalans s/n
  08014 Barcelona ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: BCNX01
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00
 
 24 h palautus

Sixtin autovuokraamon Barcelona Santsin toimipiste sijaitsee Santsin rautatieaseman yhteydessä, Joan Peiron aukion sisäänkäynnin vieressä. Jos saavut nopealla AVE-junalla esimerkiksi Madridista alle kolmessa tunnissa, pysähtyy junasi Santsin rautatieasemalla. Saapuessasi AVE-junalla myös Malagasta ja Sevillasta, junasi pysähtyy kätevästi Santsin rautatieasemalla. Jos olet jo paikan päällä Barcelonassa, helpoin tapa saapua Sants-rautatieasemalle on metrolla. Metroasema Sants Estacio sijaitsee muutaman minuutin päässä toimipisteeltämme, löydät sen seuraamalla Passeig de Sant Antonie- katua, jolloin toimipisteemme löydät oikealta puoleltasi. Voit myös saapua bussilla numero 78 pysäkille Pl dels Paisos Catalans, joka sijaitsee Sants-rautatieaseman edessä. Autonvuokrauksen toimipisteemme Barcelonan Sants-rautatieasemalla sijaitsee loistavalla paikalla kaupunkiin tutustumista ajatellen. Kaupungissa riittää tekemistä ja näkemistä, vuokraamalla auton voit valita mitä ja milloin haluat nähdä haaskaamatta aikaa kulkuyhteyksiä etsien. Autolla pääset kätevästi Montserrat Mountains -vuorille ja luostariin tai shoppailemaan lukemattomille ostoskaduille. Jalkapallofanien pyhättö puolestaan on kuuluisa Camp Nou stadion, jossa voit nähdä kotijoukkueen Barcelonan pelaavan. Vuokraa auto Barcelonassa ja nauti kaupungin sinulle tarjoamista elämyksistä!

Varaa vuokra-auto Barcelonan Santsin toimipisteestä ja koe aito Barcelona

Sixt autonvuokraus Barcelonan Sants-rautatieasemalla on helppoa ja nopeaa, kiitos kattavan valikoimamme vuokra-autoja. Tarjoamme kaupunkiin tutustumiseen sopivia malleja, kuten farmariauto ja citymaasturi kaveriporukalle tai koko perheelle, kun taas minibussi on paras valinta isommalle porukalle. Kompakti sedani puolestaan sopii sinulle joka etsit kätevää ja taloudellista mallia. Tarjoamme myös valikoiman premium-malleja, tutustu valikoimaamme tarkemmin nettisivuillamme. Jos haluat tutustua kaupunkiin tyylillä, voit myös valita urheiluauton valikoimastamme. Muistathan että emme voi taata tiettyä mallia varausvaiheessa, vaan tietyn autokategorian. Nettisivuiltamme löydät myös hyödylliset lisäpalvelumme, kuten pienemmän omavastuun lisämaksua vastaan tai GPS-navigaattorin. Kysymyksissä koskien autonvuokrausta Barcelona Santsin toimipisteessämme, ota yhteyttä osaavaan asiakaspalveluumme!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Barcelona Santsin Juna-as. BCNX01 Plaça dels Països Catalans s/n 08014 Barcelona 41.379134, 2.139761 +34-871180192

Sixt-toimipiste Barcelona Santsin Juna-as. BCNX01

Plaça dels Països Catalans s/n
08014 Barcelona
 
Puhelinnro +34-871180192

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service