Autonvuokraus
Malaga Lentoasema
Piilota
Espanja // Malaga // Malaga Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Malaga Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Terminal 2 & 3 Llegadas
  29004 Malaga ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: AGP
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 01:00
Juhlapyhä08:00 - 01:00
 
 24 h palautus

Autovuokraamo Malagan lentoasemalla

Sixtin autovuokraamo Malagan lentoasemalla tarjoaa laadukkaita vuokra-autoja matkailijoiden erilaisiin tarpeisiin. Toimipisteemme sijaitsevat kentällä terminaaleissa 2 ja 3. Voit valita vuokra-autoistamme itsellesi parhaiten sopivan ajoneuvoluokan, mutta yksittäistä mallia emme kuitenkaan voi luvata. Turvalliset henkilöautomme ovat käteviä vilkkaassa suurkaupungissa liikkumiseen. Ne sopivat hyvin vapaata aikataulua arvostaville lomalaisille. Ne helpottavat myös liikematkalaisen tärkeitä tapaamisia ja pitkäksi venyviä työpäiviä. Jos tarvitset käyttöösi enemmän tavaratilaa, on farmariauto käytännöllinen valinta. Urheiluautolla voit matkata kiinnostaviin lähikaupunkeihin. Maaseudulla kiertelyyn meiltä löytyy hiukan järeämpi maastoauto. Kaupunki sijaitsee kauniilla Andalusian alueella. Jos haluat tuntea konkreettisesti Välimeren lempeät tuulet, voit tehdä sen ajamalla pitkin rannikkoa avoautolla.

Lentokenttä on lähellä kaupunkia

Autonvuokraus Malagan lentoasemalta antaa tilaisuuden omien matkareittien tarkempaan suunnitteluun. Pääset joustavasti matkaan varaamalla vuokra-auton netin kautta tai puhelimella. Autonvuokraus Malagan lentoasemalta toimii sujuvasti ympäri vuorokauden. Sixtin vuokra-autojen nouto ja palautus ovat mahdollisia myös aukioloaikojen ulkopuolella. Malagan lentoasema AGP sijaitsee noin 13 kilometrin päässä kaupungista. Vuokra autolla välimatkan ajamiseen menee noin 20 minuuttia.

Kaupungissa ja lähiseudulla on runsaasti ajokohteita

Autonvuokraus Malagan lentoasemalta aloittaa elämyksellisen retken värikylläiseen Espanjaan. Laajat hiekkarannat tarjoavat rentouttavia hetkiä lomalaisille. Kun vanhakaupunki on tullut tutuksi, voit käyttää vuokra-autoa vaikkapa ostosretkillä uudemman kaupunginosan El Corte Inglés-tavarataloon. Nälän yllättäessä kannattaa suunnata esimerkiksi kohti Calle Granadaa, joka on suosittu ravintoloiden ja kahviloiden katu. Kaupungin linnoituksillakin riittää katsottavaa, niitä ovat Alcazaba ja Castillo de Gibralfaro. Puistojen ystävät voivat viettää aikaa puistobulevardi Paseo del Parquen lähistöllä, jossa on useita vehreitä puistoja. Kaupungissa on myös ruusuistaan kuuluisa Les Jardines de Pedro Luis Alonso. Jardines Picasso on nimetty kaupungissa vaikuttaneen Pablo Picasson mukaan. Etukäteen varattu vuokra-auto Malagan lentoasemalta antaa tilaisuuden omatoimiseen matkailuun myös laajalla Aurinkorannikon alueella. Perheelliset voivat ajaa Fuengirolaan vesipuistoon tai piipahtaa sinne ostoksille. Kauniista rakennuksistaan tunnettu Granada sijaitsee noin vajaan kahden tunnin ajomatkan päässä. Siellä voi tutustua myös kauneudellaan lumoavaan koristeelliseen Alhambraan.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 01:00
Juhlapyhä08:00 - 01:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Malaga Lentoasema AGP Terminal 2 & 3 Llegadas 29004 Malaga 36.674934, -4.488935 +34-871180192

Sixt-toimipiste Malaga Lentoasema AGP

Terminal 2 & 3 Llegadas
29004 Malaga
 
Puhelinnro +34-871180192

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus
 • Express-tiski

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service