Autonvuokraus
Upington
Piilota
Etelä-Afrikka // Upington
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Upington

Sixt Autovuokraamon kautta autonvuokraus Etelä-Afrikan Upingtonissa on edullista ja turvallista. Valitse vuokra-auto omien mieltymystesi ja tarpeidesi mukaan monipuolisesta autovalikoimastamme. Autokalustomme Etelä-Afrikan Upingtonissa kattaa tunnetuimpien merkkien uusimmat mallit. Ota allesi taloudellinen henkilöauto, tilava farmari tai vaativaan ajoon sopiva maasturi. Suuremmalle porukalle sopiva vaihtoehto on minibussi. Meillä on ajoneuvoja moneen makuun ja niiden vuokraus on lisäksi erittäin helppoa! Voit hoitaa varauksen etukäteen joko puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme aloittaa matkasi suunnittelun jo nyt!

 
 • Upington Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Diedericks Road
  8800 Upington

  ma. - pe.08:00 - 17:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Upington/Delivery Service

  Sixt Autonvuokraus
  Delivery and Collection
  8800 Upington

  ma. - pe.08:00 - 17:30
  Juhlapyhä08:00 - 17:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Asiantuntevaa autonvuokrausta Upingtonissa

Sixt Autovuokraamo Etelä-Afrikan Upingtonissa tarjoaa kilpailukykyiset hinnat, uusimmat automallit sekä asiantuntevan asiakaspalvelun. Kaikki vuokra-automme Upingtonissa ovat ilmastoituja ja automaattivaihteisia, ja tarjoamme niihin myös kattavat lisäpalvelut ja vakuutukset. Mikäli matkustat ryhmässä ja haluat helpottaa ajoa, valitse varauksen yhteydessä lisäkuljettajapalvelumme. Jos Upington ei ole sinulle entuudestaan tuttu kohde, suosittelemme GPS-navigaattoria matkaasi helpottamaan. Lasten kanssa matkustettaessa on hyvä muistaa lisätä pakettiin turvalliset lastenistuimet. Täydellisen listan autokategorioista ja lisäpalveluista löydät verkkosivuiltamme varausvaiheessa. Huomaathan varausta tehdessäsi, että Sixt takaa autokategorian, ei tiettyä automallia. Mikäli sinulla herää kysyttävää autonvuokrauksesta Upingtonissa, älä epäröi ottaa yhteyttä ystävällisiin asiakaspalvelijoihimme, jotka ovat tavoitettavissa viikon jokaisena päivänä.

Sixtin vuokra-autolla Etelä-Afrikan Upingtonissa

Upington on noin 75 000 asukkaan kaupunki Northern Capen eli Pohjois-Kapin provinssissa Etelä-Afrikassa. Se sijaitsee Etelä-Afrikan suurimman joen, Oranjejoen rannalla. Alue on vehreää sekä kuuluisa viineistään. Kaupungissa ollessa kannattaakin ehdottomasti käydä viininmaistelussa tutustumassa Etelä-Afrikan kuuluisiin viineihin. Tämä onnistuu esimerkiksi aivan kaupungin ytimessä Orange River Cellarsissa. Shoppailemaan pääsee keskustan Kalahari Mall -ostoskeskuksen kymmenissä kaupoissa ja ostokset kulkevat mukana näppärästi Sixt vuokra-autossa. Jos haluat päästä näkemään Afrikan eläimistöä, kannattaa suunnata Kalagadi Transfrontier Park -luonnonpuistoon. Noin 250 kilometrin matkan taitat ilmastoidulla ja luotettavalla Sixt vuokra-autolla. Ajomatkalla pääset myös ihailemaan maan kauniita maisemia ja näkemään todellista Afrikkaa. Autonvuokraus Sixtiltä Upingtonissa on helppoa, ja mahdollistaa alueen tutkimisen oman aikataulusi mukaan. Anna meidän auttaa sinua matkasi järjestelyssä. Valitse Sixt!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service