Autonvuokraus
Kypros
Piilota
Kypros
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kypros: Sixt Autovuokraamo

Sixt autonvuokraus Kyproksella

Autonvuokraus Kyproksella, kauniilla, monipuolisella ja näppärän pienikokoisella saarella sujuu vaivattomasti Sixtiltä, eräältä maailman suurimmalta autonvuokrausfirmalta.Toimipisteitämme löytyy ympäri Kyprosta, niin Paphokselta (Pafos), Protarasista, Larnacasta, Limassolista kuin Strovoloksestakin. Vuokra-autovalikoimamme kaikissa saaren toimipisteissämme Strovolosta lukuunottamatta kattaa näppärät henkilöautot ja farmarit, maastoajossa voittamattomat maasturit sekä upeat urheilu- ja avoautot. Strovoloksen valikoimasta sen sijaan löydät henkilöautot, farmarit sekä maasturit, mitkä ovatkin oivia menopelejä saaren monipuolisessa maastossa.Ennen kuin valitset vuokra-autosi autovuokraamostamme Kyproksella, kiinnitä huomiota siihen, että emme voi taata vuokra-autoistamme tiettyä mallia tai merkkiä, vaan ainoastaan valitsemasi kategorian mukaisen vuokra-auton.

Vuokra-autolla Kyproksella

Kyproksen liikenteestä tärkein muistettava seikka on se, että saarella on vasemmanpuoleinen liikenne ja ohitus tapahtuu oikealta. Lisäksi paikallisten käyttäytyminen liikenteessä saattaa olla arvaamatonta, eikä esimerkiksi nopeusrajoituksia välttämättä noudateta. Nopeusrajoitukset kuitenkin ovat varsin alhaisia, taajama-alueilla yleensä noin 30-50 km/h, isommilla teillä usein 70 km/h ja moottoriteillä 100 km/h.Saaren moottoritiet ovat varsin hyvässä kunnossa, mutta kylä- ja vuoristotiet saattavat olla hyvinkin kapeita, eikä kaikilla vuoristoteillä myöskään ole kelvollisia turva-aitoja. Lisäksi suunnistaminen saattaa olla vaikeaa pelkkien tiekylttien perusteella, sillä niitä ei välttämättä edes ole. Tästä syystä navigaattori onkin suositeltava lisälaite - sen voit hankkia lisäpalveluna Sixtiltä autonvuokrauksesi yhteydessä.Kannattaa myös huomioida, että ajovalojen tulee olla autossa päällä puoli tuntia ennen auringonnousua ja puoli tuntia auringonlaskun jälkeen.

Autonvuokraus Kyproksella kannattaa

Autonvuokraus Kyproksella todellakin kannattaa, sillä suhteellisen pienikokoisen saaren kiertää vuokra-autolla helposti. Jos esimerkiksi käytät autovuokraamomme Kyproksen Pafoksen, Larnacan tai Limassolin toimipistettä, voit helposti jatkaa matkaasti näistä eri puolilla saaren rannikkoa sijaitsevista kaupungeista pitkin upeita näköaloja tarjoavia rannikkoteitä. Edellämainituista kaupungeista nykyaikainen kaunis pikkukaupunki Pafos on suosittu satamakaupunki saaren lounaisrannikolla, Larnaca ja saaren toiseksi suurin kaupunki sekä ehdottomasti vilkkain matkailukohde Limassol taas sijaitsevat etelärannikolla.Ehdottomasti vierailun arvoinen on myös saaren kaakkoisosassa sijaitseva Protaras - mistä myös löydät toimipisteemme. Kaupunki on kasvattamassa suosiotaan jatkuvasti ja se sijaitsee hieman sivussa saaren isommista kaupungeista tarjoten matkailijoille usein kaivattua rauhaa.Vuokra-autolla pääset myös nopeasti hurauttamaan tiesi rannikolta saaren pääkaupunkiin Nikosiaan saaren keskiosiin ja helposti matka taittuu myös upeaan Troodos-vuoristoon, missä sijaitsee esimerkiksi lukuisia idyllisiä pikkukyliä ja missä maisemat ovat suorastaan henkeäsalpaavia.Vuokra-autolla matka Kyproksella taittuukin helposti ja vaivattomasti yhdenkin päivän aikana saaren toiselta puolelta toiselle puolelle.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service