Autonvuokraus
Paphos
Piilota
Kypros // Paphos // Paphos
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Paphos: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Tombs of the Kings Ave. 58
  8046 Paphos CY +357-25-312345
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: PFOC01
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 13:00
 16:00 - 18:00
la.08:00 - 13:00
Juhlapyhä08:30 - 13:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Paphos toivottaa sinut tervetulleeksi Kyprokselle

Ota allesi Sixtin laadukas vuokra-auto Paphosin Sixt Autovuokraamosta ja nauti matkustamisen helppoudesta ja mukavuudesta, mikä on mahdollista vain sisällyttämällä matkaohjelmaan autonvuokraus. Vuokra-autolla liikkuessasi et tuhlaa aikaa julkisen liikenteen odotteluun ja aikataulujen selvittelyyn, vaan matkustat minne haluat silloin kun sinulle sopii. Vuokra-autossa myös matkatavarat, rantatarvikkeet tai tuliaisostokset kulkevat tarvittaessa kätevästi mukana. Kun vuokraat autosi meiltä, saat käyttöösi rajattoman määrän ajokilometrejä, joten voit huoletta nauttia Kyproksella ajamisesta ilman huolta lisämaksuista. Et löydä hinnoistamme muitakaan piilokuluja. Lisäksi osaava ja ystävällinen asiakaspalvelumme on tavoitettavissasi viikon kaikkina päivinä.

Toimipisteemme Paphoksessa palvelee sinua rannikon tuntumassa lähellä Lighthouse Beachin rantaa. Myös Paphoksen vanha kaupunki on kävelymatkan päässä toimipisteeltämme. Monet kaupungin hotelleista ja loma-asunnoista sijaitsevat lähietäisyydellä, joten vuokra-auton noutaminen toimipisteeltä on erittäin kätevää. Suuntaa siis varaussivullemme ja varaa käyttöösi laadukas vuokra-auto Paphosin Six Autovuokraamosta.

Nauti matkastasi hyvin varustellun vuokra-auton kyydissä

Kun valitset Sixtin autonvuokraukseen Paphosissa, pääset nauttimaan uusien, hyvin varusteltujen vuokra-autojen tuomasta ajo- ja matkustusmukavuudesta. Vuokra-automme on valittu useiden huippuvalmistajien uutuusmalleista, ja löydät valikoimastamme ajoneuvoja muun muassa Audilta, Skodalta ja Volkwagenilta. Otathan kuitenkin huomioon, että voit varauksen yhteydessä valita ainoastaan autokategorian, et tiettyä merkkiä tai mallia.

Autokategorian valinnan lisäksi pääset varauksen yhteydessä valitsemaan valikoimastamme lisäpalveluja, joiden avulla voit muokata vuokra-autopaketista juuri sinun näköisesi. Suosittelemme esimerkiksi wifi hotspot -palvelua, jonka ansiosta internetyhteys on käytettävissäsi koko matkasi ajan, sekä erinomaisia GPS-navigaattoreitamme, jotka tekevät oikeiden reittien löytämisestä helppoa ja säästävät sinut ja matkaseurasi kartanlukemiseen liittyviltä erimielisyyksiltä. Perheellisten kannattaa tutustua valikoimamme lastenistuimiin ja vauvan kaukaloihin. Tarkemmat tiedot lisäpalveluistamme löydät varauksen yhteydestä, ja asiakaspalvelumme kertoo sinulle tarvittaessa lisää ja vastaa mahdollisiin kysymyksiisi koskien autonvuokrausta Paphosissa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 13:00
 16:00 - 18:00
la.08:00 - 13:00
Juhlapyhä08:30 - 13:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Paphos PFOC01 Tombs of the Kings Ave. 58 8046 Paphos 34.772144, 32.410156 +357-25-312345

Sixt-toimipiste Paphos PFOC01

Tombs of the Kings Ave. 58
8046 Paphos
 
Puhelinnro +357-25-312345

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service