Autonvuokraus
Liettua
Piilota
Liettua
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Liettua: Sixt Autovuokraamo

Autonvuokraus Sixtiltä Liettuassa

Sixt autovuokraamot Liettuassa tarjoavat kattavan valikoiman vuokra-autoja kilpailukykyiseen hintaan. Lisäksi tarjoamme palvelevat toimipisteiden aukioloajat, suosituimmat automallit sekä osaavan henkilökunnan joka mielellään auttaa sinua kaikissa kysymyksissä liittyen autonvuokraukseen Liettuassa. Meiltä löydät kattavan valikoiman vuokra-autoja, kuten työmatkustajalle sopivat sedanit tai isommalle porukalle kompakti minibussi, joka kuljettaa koko porukan yhdessä paikasta toiseen. Sixt autovuokraamot Liettuassa tarjoavat myös kätevät citymaasturit, jotka sopivat tilaa arvostavalle sekä farmarimallit, jotka ovat hyvä valinta koko perheen kanssa matkustettaessa. Jos puolestaan haluat tutustua Liettuaan tyylillä voit valita avo- tai urheiluauto, jolla tuot ajokokemukseen hieman ylimääräistä luksusta. Tyyliä etsivän kannattaa tutustua myös premium-malleihimme. Huomioithan kuitenkin että emme varausvaiheessa voi taata tiettyä automallia, ainoastaan valitsemasi autokategorian. Tutustu koko valikoimaan vuokra-autoja sekä käytännöllisiin lisäpalveluihin nettisivuillamme. Varaa vuokra-auto Liettuassa helposti netistä!

Ajokulttuuri Liettuassa

Ajokulttuuri Liettuassa ei eroa suuresti kotimaassa totutusta. Maassa on oikeanpuoleinen liikenne ja pääosin tiet ovat hyvässä kunnossa. Teitä kunnostetaan tasaisin väliajoin ja tietyöt monesti häiritsevätkin hieman liikennettä. Erityisesti moottoritieverkko on maassa kattava, mutta kannattaa muistaa että tienpinnanlaatu voi vaihdella huomattavasti. Tiet on jaettu kolmeen ryhmään, esimerkiksi Magistraliniai eli päävaltaväylät joita kuvataan tunnuksella A, johon lisätään tien numero. Pienempiä kaupunkeja yhdistävät puolestaan Krasto, joka ilmaistaan kolmella numerolla sekä Rajoniniai eli paikallistiet, jotka monesti ovat sorateitä ja ne tunnistaa neljän numeron tunnuksesta. Maan liikennesääntöjen mukaan myös U-käännös moottoritiellä on mahdollinen. Liikennesääntöjen noudattaminen ei ole Suomen tasoa, jonka takia kannattaa edetä rauhallisesti ja säilyttää maltti liikenteessä. Moottoriteillä sekä maanteillä vaaratilanteita voivat aiheuttaa myös tietä ylittävät kauriit sekä hevoskärryillä liikkuvat. Nopeusrajoitukset rajoittuvat kaupungin 50km/h ja moottoritien 130km/h kesäaikaan ja 110km/h talvisin välille. Autonvuokraus Liettuassa on helppo tapa tutustua maahan!

Näe Baltian kauniit maisemat ja viehättävät kaupungit

Varmasti maan tunnetuin kaupunki ja matkustuskohde on pääkaupunki Vilna. Kaupungin suosituimpiin nähtävyyksiin kuuluvat esimerkiksi kaupungin vanha katedraali ja Gediminas Castle eli kaupungin linnoitus, joka sijaitsee mäen päällä, katedraalin vieressä. Tutustumisen arvoisia ovat myös vanha kaupunki sekä Frank Zapan patsas. Vilnasta lähdet helposti kiertämään maata, esimerkiksi Kaunas, maan toiseksi suurin kaupunki sijaitsee alle parin tunnin ajomatkan päässä. Vilnan läheisyydestä, noin puolen tunnin matkan päästä löydät myös viehättävän pikkukylän, Trakain, jossa voit esimerkiksi ihailla kylän vanhaa linnaa. Vuokra-autolla kierrät helposti nähtävyydet lähellä ja kaukana. Autonvuokraus Liettuassa Sixtiltä on helppoa ja nopeaa!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service