Autonvuokraus
Marrakech
Piilota
Marokko // Marrakech // Marrakech
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Marrakech: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 9, Rue el Mansour Eddahibi gue
  40 000 Marrakech MA +212-600077800
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: RAKC01
Aukioloajat
ma. - pe.09:00 - 13:00
 14:00 - 19:00
la.09:00 - 13:00
 
 

Matkustamisen iloa Sixt Marrakechista

Matkasi Marrakechiin saa miellyttävän alun ottamalla osaksi matkaohjelmaasi autonvuokraus Marrakechin toimipisteeltämme. Sixt Autovuokraamo Marrakechin löydät keskeiseltä paikalta ostosalueen ja hotellien läheisyydestä. Mikäli saavut Marrakechiin junalla, on Marrakechin rautatieasema vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Vuokra-auto Marrakechin toimipisteeltämme on helppo tapa suunnata liiketapaamiseen tai tutustua marokkolaiseen elämänmenoon loman merkeissä. Lähde tutustumaan vuokra-autollasi Punaiseksi Kaupungiksikin kutsuttuun Marrakechiin, ja suuntaa ensimmäisenä vaikkapa noin kymmenen minuutin ajomatkan päähän ihastelemaan vaikuttavaa Koutoubian moskeijaa.

Jatka matkaasi edelleen johonkin Marrakechin viihtyisistä ravintoloista, joissa pääset herkuttelemaan suussa sulavalla marokkolaisella perinneruoalla. Populaarikulttuurin ystäville mielenkiintoista nähtävää koko päiväksi tarjoaa neljän tunnin ajomatkan päässä sijaitseva Ouarzazaten kaupunki, joka tunnetaan maailmanluokan elokuvien kuvauspaikkana. Vuokra-ajoneuvojen tarjonnastamme löydät Marokon-matkallesi vuokra-auton tilanteeseen kuin tilanteeseen. Katumaasturin avulla kilometrit taittuvat tasaisen varmasti myös Marrakechin kaupunkialueen ulkopuolella, kun taas kaupungin sisäiseen ajoon ja vilkkaille kaduille soveltuu mainiosti kompaktimpi henkilöauto. Jopa yhdeksän hengen seurueet kulkevat näppärästi yhdellä kertaa niin liiketapaamisiin kuin vapaapäivän viettoonkin, kun vuokraat käyttöönne avaran minibussin.

Näe Marrakechin parhaat puolet Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Marrakechissa mahdollistaa sujuvan liikkumisen matkallasi Marokkoon, ja vuokra-auton avulla pääset tutustumaan kaupunkiin rauhassa ja itsenäisesti omien aikataulujesi mukaan. Autonvuokraus Marrakechin toimipisteeltämme käy käden käänteessä varauspalvelumme avulla, ja samalla kertaa voit valita käyttöösi myös lisäpalvelut matkasi ajaksi. Autonvuokraushintaan kuuluvien turvien ohella lisävarmuutta matkantekoon tuovat halutessasi esimerkiksi lasi- ja rengasturva tuulilasiin ja renkaisiin kohdistuvien vaurioiden varalta. Isommille seurueille mukava vaihtoehto voi olla lisäkuljettajaominaisuuden valinta, mikä mahdollistaa kuskin vaihtamisen matkan aikana.

Tutustu myös muihin kattaviin lisäpalveluihimme Sixt Marrakechissa ja valitse omasi viihtyisää matkantekoa varten. Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että varauksen kohteena on tietty ajoneuvoluokka, mutta yksittäistä automallia emme voi taata. Tervetuloa kokemaan ystävällinen ja palveleva autonvuokraus Marrakechin toimipisteellemme!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.09:00 - 13:00
 14:00 - 19:00
la.09:00 - 13:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Marrakech RAKC01 9, Rue el Mansour Eddahibi gue 40 000 Marrakech 31.634511, -8.015881 +212-600077800

Sixt-toimipiste Marrakech RAKC01

9, Rue el Mansour Eddahibi gue
40 000 Marrakech
 
Puhelinnro +212-600077800

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service