Autonvuokraus
Mexico City Lentoasema T1
Piilota
Meksiko // Mexico City // Mexico City Lentoasema T1
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Mexico City Lentoasema T1: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: AV. Capitan Carlos Leon, AICM
  15620 Mexico City MX +52-5515600895
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: MEX
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Méxicon kansainvälisellä lentokentällä (T1)

Mikäli määränpäänäsi on Meksikon pääkaupunki México, kaupungin lentokentän Sixt Autovuokraamo tarjoaa vuokra-autojen valikoimansa avulla loistavan vaihtoehdon kaupunkiin ja sen ympäristöön tutustumiseen. Autonvuokraus Méxicon kansainvälisellä lentokentällä tarjoaa niin kätevän kokoiset henkilöautot pienemmälle porukalle kuin tilavammat farmariautotkin joko suuremmalle porukalle tai silloin, kun mukana matkalla on runsaasti matkatavaraa. Mikäli haluat käyttöösi kaupungin tutkimiseen mieluummin järeämmän maasturin, sekin onnistuu. Huomioithan kuitenkin, että automallia. Näppärimmin hoidat varauksen joko puhelimitse tai verkkosivujemme kautta. Ole rohkeasti yhteydessä meihin!

Autonvuokraus Méxicon kansainvälisellä lentokentällä (T1)

Autonvuokraus Méxicon kansainväliseltä lentokentältä, lyhennettynä MEX, on edullista ja nopeaa. Löydät Sixt Autovuokraamon heti laskeuduttuasi terminaalista 1. Näin ollen pääset auton rattiin heti lennolta saavuttuasi ilman, että sinun tarvitsisi matkustaa ensin taksilla kaupungin keskustaan vuokraamoa etsimään. Lentokenttä tunnetaan myös nimellä Benito Juárezin kansainvälinen lentokenttä ja se sijaitsee noin viiden kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Ajomatka lentokentältä kaupungin sydämeen kestää autolla ainoastaan muutaman minuutin.

Tutustu kiehtovaan Méxicoon Sixtin vuokra-autolla

México eli México City on Meksikon pääkaupunki. Tämä lähes kymmenen miljoonan asukkaan metropoli sijaitsee atsteekkien entisen pääkaupungin paikalla. Vain 40 kilometrin päässä México Citystä sijaitsee yksi maailman mahtavimmista rauniokaupungeista: Tenochtitlán, joka on jäänyt jäljelle atsteekkien mahtavimmasta kaupungista. Kuulle ja auringolle omistetut pyramidit komistavat näkymiä - tämä on jokaisen historian ystävän kerrassaan pakko nähdä. Historian havinaan pääsee tutustumaan myös esimerkiksi Méxicon antropologisessa museossa, jonne ajaa kaupungin keskustasta alle puolessa tunnissa. Museon kuuluisimpiin esineisiin kuuluvat atsteekkien uhrikivet sekä atsteekkien aurinkokalenteri.

Autonvuokraus Méxicon kansainväliseltä lentokentältä mahdollistaa liikkumisen Meksikon pääkaupungissa joustavasti ja matkaajan oman aikataulun mukaan. Keskustan nähtävyyksiin kuuluvat esimeriksi historialliseksi monumentiksi julistettu vanhakaupunki, Square of the Three Cultures -aukio sekä Marian ylösnousemuksen kirkko. Matka kaikkiin näistä sujuu alle puolessa tunnissa kaupungin keskustasta. Méxicossa on myös maailman suurin määrä museoita yhdessä ja samassa kaupungissa, joten aika siellä ei käy pitkäksi. Yksi kiehtova museo on esimerkiksi kuuluisan taiteilijan Frida Kahlon kotimuseo, jonne taitat matkan keskustasta Sixt vuokra-autolla vain 20 minuutissa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Mexico City Lentoasema T1 MEX AV. Capitan Carlos Leon, AICM 15620 Mexico City 19.434293, -99.085234 +52-5515600895

Sixt-toimipiste Mexico City Lentoasema T1 MEX

AV. Capitan Carlos Leon, AICM
15620 Mexico City
 
Puhelinnro +52-5515600895

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service