Autonvuokraus
Mexico City Lentoasema T2
Piilota
Meksiko // Mexico City // Mexico City Lentoasema T2
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Mexico City Lentoasema T2: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Av. Capitan Carlos de León
  15620 Mexico City MX +52-5515600897
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: MEXT02
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Méxicon kansainvälisellä lentokentällä (T2)

Méxicoon eli México cityyn matkustaessasi voit vuokrata auton Sixt Autovuokraamosta Méxicon kansainvälisellä lentokentällä ja nauttia kaupungin tarjoamista upeista maisemista monipuolisesti autolla ajaen sekä eri reittejä hyödyntäen. Kätevästi lentokentällä terminaalissa 2 sijaitseva autovuokraamo mahdollistaa kaupunkiin ja sen ympäristöön tutustumisen aloittamisen heti lennolta laskeuduttuasi. Autonvuokraus Méxicon kansainvälisellä lentokentällä takaa sen, että saat vuokrattua matkasi ajaksi niin pienemmän kokoisen henkilöauton kuin myös tilavamman farmariautonkin, johon mahdutat matkustajien lisäksi myös mukavan määrän matkatavaroita. Tai mikäli haluat olla valmiina mihin tahansa autoretkillä vastaan tuleviin maastoihin, voit valita allesi myös maastoauton. Huomioithan kuitenkin, että Sixt voi taata ainoastaan asiakkaan varaaman autokategorian, mutta ei tiettyä automallia.

Autonvuokraus Méxicon kansainvälisellä lentokentällä (T2)

Autonvuokraus Méxicon kansainvälisen lentokentän terminaalissa 2 (lyhennettynä MEXT02) on edullinen ja toimiva ratkaisu niin työ- kuin lomamatkalla olevillekin. Halutessasi saat Sixt vuokra-auton allesi nopeasti myös nimellä Benito Juárezin kansainvälinen lentokenttä tunnetulta lentokentältä, joka sijaitsee noin viiden kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Mikäpä sen helpompaa, kuin napata vuokra-auto allesi heti lentosi laskeuduttua. Näin pääset jatkamaan matkaasi vikkelästi ja ongelmitta. Ystävälliset asiakaspalvelijamme auttavat sinua viikon jokaisena päivänä. Voit hoitaa varauksesi myös ennakkoon joko puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme.

Monipuolinen México City Sixt vuokra-autolla

México, joka tunnetaan myös nimellä México City, on Meksikon pääkaupunki ja siellä asuu hieman yli kahdeksan miljoonaa ihmistä. Kaupunki on läntisen pallonpuoliskon suurin kaupunki, ja se sijaitsee parin kilometrin korkeudessa vuoristotasangolla. Koko metropolialueella asuu yli 20 miljoonaa ihmistä. Méxicon keskustassa sijaitsee valtava Zocalo-aukio, joka on yksi maailman suurimmista aukioista. Zocalo-aukion laitamilla sijaitsee muun muassa presidentin linna, atsteekkipalatsi sekä katedraali, jotka kaikki saavutat Sixt vuokra-autolla helposti. Jos mielit ostoksille tai haluat tutustua Méxicon yöelämään, kannattaa suunnata Zona Rosan alueelle, jonne matka keskustasta kestää noin vartin.

Autonvuokraus Méxicon kansainväliseltä lentokentältä on oiva tapa lähteä seikkailemaan myös kaupungin ulkopuolelle. Voit esimerkiksi lähteä ikimuistoiselle retkelle Tenochtitlánin pyramideille tai Taxcon kuvankauniiseen pikkukaupunkiin. Matkaa pyramideille on noin 30 kilometriä ja Taxcoon 180 kilometriä. Matkat taittuvat vaivattomasti lentokentältä vuokrattu Sixt vuokra-auto allasi.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Mexico City Lentoasema T2 MEXT02 Av. Capitan Carlos de León 15620 Mexico City 19.436111, -99.071944 +52-5515600897

Sixt-toimipiste Mexico City Lentoasema T2 MEXT02

Av. Capitan Carlos de León
15620 Mexico City
 
Puhelinnro +52-5515600897

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service