Autonvuokraus
Nigeria
Piilota
Nigeria
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Nigeria: Sixt Autovuokraamo

Sixtin autonvuokraus Nigeriassa

Afrikka on kaiken kaikkiaan hyvin kiinnostavaa aluetta, jossa vuokra-autolla pääsee näkemään paljon enemmän. Autonvuokraus Nigeriassa käy näppärästi Sixtin kautta. Meillä on seitsemän toimipistettä maassa. Kaksi niistä voi löytää lentoasemilta. Toisen sijainti on Abujan kansainvälisellä lentoasemalla ja toisen Lagosin kansainvälisellä lentoasemalla. Autovalikoimaamme kuuluu henkilöautot, farmarit, maastoautot ja pakettiautot. Älä myöskään unohda hyödyllisiä lisätarvikkeita ja -palveluita, kuten navigaattoria, lastenistuinta tai rajoittamattomia kilometrejä. Voit varata vuokra-auton Nigeriasta joko nettisivuiltamme tai puhelimitse. Tee varaus hyvissä ajoin, jotta voit varmistua saavasi haluamasi auton. Huomioi kuitenkin varatessasi, että emme voi luvata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton luokan.

Muista tarkkaavaisuus liikenteessä

Afrikan ajokulttuuri on sellainen, mihin emme ole Suomessa tottuneet. Suurin eroavaisuus on tietenkin vasemmanpuoleinen liikenne. Sen opettelu saattaa viedä useita päiviä, joten ole vain maltillinen. Kaupungin ulkopuolella ajamista ei suositella, jos sinulla ei ole paikallista saattajaa. Nigeriassa tapahtuu paljon ryöstöjä, joiden kohteena ovat lähinnä ulkomaalaiset. Pysyttele siis aina pääteillä, äläkä lähde tutkimaan lähiseutuja yksin. Nigeriassa ei juurikaan noudateta liikennesääntöjä. Tuntuu kuin kaikille olisi omat sääntönsä. Mene siis vain joukkion mukana, mutta pidä maltti liikenteessä. Varo myös jalankulkijoita, jotka saattavat astua tielle varoittamatta.

Autonvuokraus Nigeriassa antaa mahdollisuuden kierrellä kaupungeissa

Sixtin autovuokraamot Nigeriassa tarjoavat kattavan valikoiman vuokra-autoja eri hintaluokissa ja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Autonvuokrausta voikin suositella aivan kaikille turisteille, koska autolla pääsee näkemään niin paljon enemmän. Autovuokraamomme Nigerian kahdella lentoasemalla päästävät sinut jatkamaan matkaasi heti koneen laskeutumisen jälkeen. Lähde siis tutustumaan tähän Länsi-Afrikan maahan, jolla on hyvin paljon tarjottavaa matkailijoille. Turistien keskuudessa suosituimpia kaupunkeja ovat pääkaupunki Abuja, Benin City ja Lagos. Maa on tunnettu upeista kansallispuistoistaan, kuten niin monet muutkin Afrikan maat. Eniten kävijöitä keräävät Kainjin kansallispuisto Keski-Nigeriassa sekä Yankarin kansallispuisto Pohjois-Nigeriassa. Kansallispuistoissa voi päästä näkemään villieläimiä niiden luonnollisessa ympäristössään. Yankariin tehdään safareita, koska se on tunnettu esimerkiksi elefanttien juomapaikkana. Jos matkustat pääkaupunki Abujaan, ihastele modernia arkkitehtuuria, sillä sellaista ei juuri näe muualla maassa. Jos taas kohteesi on Lagos, tee lomastasi kunnon rantaloma. Kaupungista löytyvät rannat Bar Beach, Badagary Beach, Tarkwa bay Beach vetävät vertoja mille tahansa rannalle. Lagosin lähettyviltä Lekistä löytyy metsäalue, jossa voi kokea aidon trooppisen sademetsän melkein suuren kaupungin tuntumassa.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service