Autonvuokraus
Haugesund Lentoasema
Piilota
Norja // Avaldsnes // Haugesund Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Haugesund Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Helganesveien 350
  4262 Avaldsnes NO +47-40013269
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: HAU
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Nopeasti matkaan Haugesundin lentokentältä

Jos haluat jatkaa matkaasi suoraan Haugesundin lentoasemalta matkakohteeseesi, varaa ajoneuvo lentoaseman Sixt Autovuokraamosta. Palvelemme asiakkaitamme sekä toimipisteemme pitkien aukioloaikojen aikana että niiden ulkopuolella, joten autonvuokraus Haugesundin lentoasemalla onnistuu täysin oman aikataulusi mukaisesti. Autovalikoimiimme kuuluvat niin ison seurueen kuljetukseen sopivat farmarit ja minibussit kuin pienemmänkin ryhmän matkailuun ideaalit henkilöautot. Tiettyä merkkiä tai mallia emme voi taata vuokra-autolle, mutta saat nauttia melko uuden ajokin miellyttävästä ajotuntumasta, sillä ajoneuvomme ovat keskimäärin vain kolme vuotta vanhoja. Löydät autovuokraamomme Haugesundin lentoasemalta seuraamalla Sixt-opasteita lentokoneelta aina saapumisterminaaliin asti, jossa toimistomme sijaitsee.

Helppoa Autonvuokrausta Haugesundin lentoasemalla

Haugesundin lentoasema HAU on kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee Karmøyn saaren länsipuolella. Lähimpään kaupunkiin Avaldsnesiin on matkaa vain viisi kilometriä eli ajat kaupunkiin alle 10 minuutissa. Autonvuokraus Haugesundin lentoasemalla järjestyy mukavan joustavasti ympäri vuorokauden. Vuokra-auton nouto ja palautus onnistuu nimittäin silloinkin, kun toimistomme on kiinni, kunhan huomaat ilmoittaa asiasta varausta tehdessäsi. Varaamme lisäpalvelun antamiesi yhteys- ja lentotietojen mukaan. Voit palauttaa vuokra-auton tarpeen mukaan myös Haugesundin toiselle toimipisteellemme, esimerkiksi silloin kun jatkat matkaasi jollain muulla kulkuneuvolla Etelä-Norjassa. Muihin lisäpalveluihimme kuuluvat lastenistuimen ja GPS-navigaattorin vuokraus, lisäkuskin ja vakuutuksen varaus sekä vapailla kilometrillä ajo. Suosittelemme GPS-navigaattoria, mikäli Karmøyn alue ei ole sinulle tai matkakumppaneillesi entuudestaan tuttua seutua. Se neuvoo nokkelasti uuden reitin, jos satut ajamaan jossain vaiheessa harhaan.

Tutustu tarunhohtoisen Norjan antiikkisiin kohteisiin vuokra-autolla

Aloita ikimuistoinen matka historialliseen Avaldsnesiin varaamalla laadukas ja edullinen vuokra-auto Haugesundin lentoasemalta. Sillä saat määrätä itse tahdin, jolla aikamatkasi maan historian syövereihin etenee. Kulje pyhiinvaeltajien jalanjäljissä keskiaikaiseen Pyhän Olavin kirkkoon, jonka rinnalla seisoo Neitsyt Marian neula. Kivi jonka kosketus kirkon seinään tietää paikallisen legendan mukaan maailmanloppua. Syvennä elämystä suuntaamalla vuokra-autosi nokka kohti Norjalaisen Historian Keskukseen, johon on luotu jäljennös aidosta Viikinkifarmista. Kietoudu alueen mystisyyteen, ihastu historialliseen kulttuuriin ja anna myyttien luoman utuisen verhon laskeutua rauhallisesti matkakokemuksesi ylle.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Haugesund Lentoasema HAU Helganesveien 350 4262 Avaldsnes 59.345030, 5.214600 +47-40013269

Sixt-toimipiste Haugesund Lentoasema HAU

Helganesveien 350
4262 Avaldsnes
 
Puhelinnro +47-40013269

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service