Autonvuokraus
Stord Lentoasema
Piilota
Norja // Sagvag // Stord Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Stord Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Flyplassvegen 344
  5410 Sagvag NO +47-52843200
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SRP
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 21:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Stordin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Stordin lentoasemalla palvelee luotettavasti ja asiantuntevasti alueella liikkuvia lomalaisia ja bisnesmatkailijoita. Voit varata meiltä käyttöösi sedanin, hatchbackin tai vaikkapa maasturin. Jos tarvitset enemmän tavaratilaa, voimme vuokrata sinulle myös farmari-auton. Suuremmalle perheelle tai kaveriporukalle löydät meiltä myös tilavan minibussin. Autonvuokraus Stordin lentoasemalta on asiantuntevaa ja sinulle helppoa. Saatat tarvita ajomatkaasi varten navigaattorin, jonka avulla löydät parhaiten perille mielenkiintoisiin käyntikohteisiin. Ellet halua itse ajaa ihan koko matkaa, kannattaa valita etukäteen mahdollisuus myös lisäkuljettajaan. Autovuokraamomme tarjoaa myös muita lisäpalveluita. Lapsiperheille suosittelemme lasten iästä riippuen vahvistettua turvakaukaloa, lastenistuinta tai korokeistuinta.

Kentän lähiseudulla on upeita maisemareittejä

Tämän lentokentän tunnus on SRP ja se sijaitsee Sagvagin kylässä, jonne on kentältä noin kaksi kilometriä matkaa. Sinne ajaa vuokra-autolla noin viidessä minuutissa. Kun suunnittelet autonvuokrausta Stordin lentoasemalta, suosittelemme tekemään sen mieluiten netissä tai puhelimitse. Emme kuitenkaan lupaa vuokra-autoista tiettyä mallia, ainoastaan ajoneuvon kategorian. Meillä vuokra-auton nouto ja palautus on mahdollista myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Täällä ajellaan luonnon keskellä ja katsellaan mielenkiintoisia nähtävyyksiä

Matka Norjaan on elämys, josta kannattaa ottaa kaikki irti. Parhaiten tutustut sen nähtävyyksiin ja raikkaaseen luontoon uudella ja laadukkaalla vuokra-autolla. Autonvuokraus Stordin Lentoasemalla aloittaa matkasi sujuvasti ja pääset pian tutkimaan aluetta tarkemmin. Sagvagin kylän ympäristössä on kaunista saaristoseutua, jossa riittää matkailijoille katsottavaa. Jos haluat kokea vaikuttavia luontoelämyksiä, voit ajella ympäriinsä ja pysähtyä välillä nauttimaan jylhän kauniista näkymistä. Mahtavia vuoristomaisemia löytyy etenkin Kattnakkenin alueelta. Kylästä noin kymmenen kilometrin päässä sijaitsee Leirvikin kaupunki, jossa on satama, sekä persoonallinen Storddøran maamerkki. Sinne ajaminen kestää kylästä vajaat parikymmentä minuuttia. Leirvikin lähistöllä sijaitsee myös Sunnhordlandstunetin museo, joka kerää, tutkii ja säilyttää koko alueen historiaa. Sinne ajat noin viidessätoista minuutissa. Tämän kaupungin lähistöllä on myös ostoskeskus AMFI Stord, joka on shoppailusta pitävälle sopiva käyntikohde. Kun varaat vuokra-auton Stordin lentoasemalta, voit poiketa matkallasi myös Galleria Gigassa. Siellä on myytävänä paikallisten taiteilijoiden valmistamaa taidetta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 21:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Stord Lentoasema SRP Flyplassvegen 344 5410 Sagvag 59.792606, 5.342511 +47-52843200

Sixt-toimipiste Stord Lentoasema SRP

Flyplassvegen 344
5410 Sagvag
 
Puhelinnro +47-52843200

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service