Autonvuokraus
Azorit Pico Lentoasema
Piilota
Portugali // Bandeiras // Azorit Pico Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Azorit Pico Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Aeroporto do Pico
  9950-011 Bandeiras PT +351-255788199
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: PIX
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 19:00
 
 24 h nouto

Sixt Autovuokraamo Picon lentokentällä

Tutustu Portugalin luonnonkauniiseen Pico-saareen hankkimalla allesi vuokra-auto Sixt Autovuokraamosta Picon lentokentältä. Pääset tutustumaan saareen näppärästi, kun vuokraat vuokra-auton jo heti Picon lentokentälle saavuttuasi. Valittavanasi ovat Sixtin vuokra-autot näppäristä, kaupunkiajeluun sopivista henkilöautoista lähtien aina tilavampiin, koko perheelle sopiviin farmareihin. Olitpa sitten työmatkalla tai lomalla ystäviesi kanssa, löydät valikoimastamme varmasti juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Huomaathan, että vuokra-autoa varatessasi takaamme autokategorian, emme tiettyä automallia. Voit hoitaa varauksesi vaivattomasti puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme. Ota rohkeasti yhteyttä, ja seikkailusi Picossa voi alkaa!

Autonvuokraus Picon lentokentällä

Picon lentokentältä, lyhenteeltään PIX, sijaitsee Picon saarella, joka on Portugalille kuuluvan Azorien saariryhmän yhdeksästä saaresta toiseksi suurin. Autonvuokraus Picon lentokentältä on mainio tapa tutustua tähän tuliperäiseen ja upean vehreään paratiisisaareen. Picon lentokenttä sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä saaren pääkaupungista Madalenasta, jonne ajaa Sixt vuokra-autolla vartissa. Autonvuokraus Picon lentokentältä on edullinen ja toimiva ratkaisu saaren tutkimista ajatellen. Ystävälliset työntekijämme palvelevat sinua viikon jokaisena päivänä.

Koe kiehtova Portugalin musta saari apunasi Sixt vuokra-auto

Portugalin Pico-saari sijaitsee 17,5 kilometriä São Jorgesta etelään ja 7 kilometriä Faialista länteen. Saaren pinta-ala on 447 km² ja siellä asuu noin 15 000 ihmistä. Saarta kutsutaan Ilha Pretaksi eli mustaksi saareksi, sillä sen vulkaaninen maaperä on lähes mustaa. Tämän vehreän saaren maaperä on hyvin ravinteikas, ja Picon kuuluisat viinitarhat ovatkin UNESCO:n maailmanperintöluettelossa.

Sixt vuokra-auto allasi pääset tutkimaan saarta mielin määrin, ja aina oman aikataulusi mukaan. Lähde vaikkapa tutustumaan saariryhmän korkeimpaan kohtaan Ponta do Picoon, joka on samalla myös Portugalin korkein kohta. Matkaa tälle saaren keskellä sijaitsevalle, 2 351 metrin korkeuteen ulottuvalle tulivuorelle, on Madalenasta noin 15 kilometriä. Kiehtova vaihtoehto on myös saaren kiertäminen ER1-tietä pitkin. Matkaa kertyy vain hieman yli 100 kilometriä, mutta ehdit nähdä ja kokea varmasti paljon. Voit kiertää esimerkiksi reittiä Madalena-São Mateus-São João-Ribeiras-Piedade-Santo Amaro-Santo Antonio-Madalena. Upeat merimaisemat vilisevät näköpiirissäsi koko matkan ajan ja koko saari tulee tutuksi samalla kertaa. Matkalla voit pysähtyä ihmettelemään esimerkiksi Gruta das Torres -laavaluolaa tai lähteä merelle katsomaan delfiinejä ja valaita.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 19:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Azorit Pico Lentoasema PIX Aeroporto do Pico 9950-011 Bandeiras 38.554744, -28.439827 +351-255788199

Sixt-toimipiste Azorit Pico Lentoasema PIX

Aeroporto do Pico
9950-011 Bandeiras
 
Puhelinnro +351-255788199

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h nouto

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service