Autonvuokraus
Azorit Pico Vila Madalena
Piilota
Portugali // Madalena // Azorit Pico Vila Madalena
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Azorit Pico Vila Madalena: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Cais da Madalena s/n
  9950-305 Madalena PT +351-255788199
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: PIXC01
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 19:00
 
 24 h nouto

Kierrä eksoottinen Pico Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Azorit Pico Vila Madalena toivottaa sinut tervetulleeksi Picon saarelle autonvuokrausasioissa! Toimipisteemme sijaitsee Madalenan satamassa, joten mikäli saavut saarelle meriteitse, olet jo perillä. Paikalliselta lentokentältä matkaa tänne taksilla vain kymmenisen minuuttia. Picon saarella kulkee linja-autoja kaupunkien välillä, mutta tällöin jäät paitsi upeista maisemista ja mieleenpainuvista kokemuksista.

Kun otat vuokra-auton Sixtiltä Azorit Pico Vila Madalenan toimipisteestä, pääset tutustumaan saaren saloihin. Aja esimerkiksi Picon tulivuorelle ja nauti upeasta vaelluksesta sen huipulle. Ponta da Ilhan majakka sijaitsee saaren toisella puolella, jonne kestää autolla vain tunnin. Voit rauhassa pysähdellä matkan varrella ja nauttia kiireettömyydestä. Kun matkasuunnitelmiin kuuluu autonvuokraus Sixtin Autovuokraamosta Azorit Pico Vila Madalenasta, sinun ei tarvitse murehtia aikatauluista. Voit noutaa ja palauttaa vuokra-auton myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Ystävällinen ja asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinut sujuvasti matkaan, ja voit huoletta lähteä seikkailemaan!

Autonvuokraus Pico Vila Madalenassa on helppoa ja mukavaa, kun valitset Sixtin

Pienellä Picon saarella voit valita kulkuvälineeksi mukavan ja luotettavan Renaultin sedanin tai farmarin. Näet Azorit Pico Vila Madalenan palvelupisteen autokategoriat kätevästi verkkosivuillamme. Huomioithan, että emme valitettavasti voi taata tiettyä mallia, ainoastaan valitsemasi autokategorian.

Sixtillä perusvuokrahinta kattaa muun muassa vapaat ajokilometrit, kolariturvan ja kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen. Voit myös lisätä matkustusmukavuutta hyödyllisillä lisäpalveluillamme. Matkan jatkumisturva korvaa esimerkiksi kadonneen avaimen ja polttoaineen loppumisen kesken matkan. Perheen pienimmät matkustavat turvallisesti lastenistuimessa. Huolehdi, että saat itsekin katsella maisemia, ja jaa ajovastuu yhden tai useamman lisäkuljettajan kanssa. Tiesitkö, että Sixtillä myös alle 25-vuotiaat voivat varata vuokra-auton? Tarkemmat vuokrausehdot ja mahdolliset lisämaksut näet varaussivulla. Voit aina myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on kysyttävää autonvuokrauksesta Azorit Pico Vila Madalenassa. Olemme tavoitettavissa joka päivä!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 19:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Azorit Pico Vila Madalena PIXC01 Cais da Madalena s/n 9950-305 Madalena 38.536954, -28.521881 +351-255788199

Sixt-toimipiste Azorit Pico Vila Madalena PIXC01

Cais da Madalena s/n
9950-305 Madalena
 
Puhelinnro +351-255788199

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • 24 h nouto

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service