Autonvuokraus
Aix-en-Provence Rautatieasema
Piilota
Ranska // Aix-en-Provence // Aix-en-Provence Rautatieasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Aix-en-Provence Rautatieasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Gare d'Aix en Provence-TGV
  13290 Aix-en-Provence FR +33-820007498
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: QXBX01
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 22:00
la. - su.10:00 - 19:00
Juhlapyhä10:00 - 19:00
 
 24 h palautus

Vuokra-autolla löydät Aix-en-Provencen kiinnostavimmat kohteet

Sixt Autovuokraamo Aix-en-Provencen Rautatieasemalla on helppo ja kätevä tapa aloittaa tutkimusmatkasi Ranskan eteläosissa, ottamalla autonvuokraus osaksi matkasuunnitelmaasi. Pääset alkuun nopeasti tekemällä varauksen vuokra-autolle Aix-en-Provencen Rautatieasemalle - joko Sixtin verkkosivuilla tai soittamalla suoraan meille. Valitse haluamasi ajoneuvokategoria, joita Aix-en-Provencessa ovat taloudelliset henkilöautot, luotettavat maasturit, luksusautot kuten urheilu- ja avoautot sekä tilavat farmarit. Nouda vuokra-auto toimpisteestämme, joka sijaitsee heti TGV:n rautatieaseman ulkopuolella, mikä on oivallinen sijainti, mikäli saavut kaupunkiin junalla! Avaimet käteen saatuasi pääset nauttimaan autonvuokrauskokemuksesta Aix-en-Provencessa, tutkimaan ympäristöä oman aikataulusi mukaan, ja voit vaikkapa piipahtaa lähellä sijaitsevassa Marseillessa!

Sixt Autovuokraamot tarjoavat taattua laatua

Yli sadan vuoden kokemus on tuonut Sixt Autovuokraamoille luotettavan maineen matkailijoiden parissa. Vuonna 1912 perheyrityksenä perustettu Sixt tunnetaan ennen kaikkea osaavasta ja korkeatasoisesta asiakaspalvelusta sekä kilpailukykyisistä hinnoista, mutta myös laadukkaasta ajoneuvokalustosta, joka lukeutuu Euroopan top kolmen kärkeen. Eikä suotta, sillä uusimmat vuokra-automme ovat keskimäärin ainoastaan kolme kuukautta vanhoja.

Tämän lisäksi Sixt tarjoaa monipuolisen kattauksen lisäpalveluita, joita voit sisällyttää vuokrapakettiisi tarpeen mukaan. Esimerkiksi lisäturvaa halutessasi voit valita useista eri vakuutuksista, jotka turvaavat matkaasi esimerkiksi kolarin tai vahingon varalta. GPS-navigaattori ohjaa sinut perille oikeaan osoitteeseen, missä ikinä liikutkin. Lasten turvaistuimet tarjoavat mukavuutta koko perheelle, ja lumiketjut kuuluvat asiaan, kun ajoreitti kulkee vuoristossa tai luvassa on talvisia kelejä. Sisällyttäessäsi vuokrapakettiisi useita kuljettajia pidät huolta siitä, että matka jatkuu vaikka ratissa istuminen alkaisi väsyttää, ja huomaathan, että meiltä löydät tarjouksen myös alle 25-vuotiaille kuljettajille. Pitkän matkan taloudellinen helpotus on rajattoman kilometrimäärän korvaus! Huomioithan, ettemme lupaa tiettyä mallia tai merkkiä käyttöösi, mutta henkilökuntamme valitsee sinulle toiveitasi vastaavan ajoneuvokategorian vapaana olevasta autokalustostamme Aix-en-Provencessa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 22:00
la. - su.10:00 - 19:00
Juhlapyhä10:00 - 19:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Aix-en-Provence Rautatieasema QXBX01 Gare d'Aix en Provence-TGV 13290 Aix-en-Provence 43.454020, 5.317400 +33-820007498

Sixt-toimipiste Aix-en-Provence Rautatieasema QXBX01

Gare d'Aix en Provence-TGV
13290 Aix-en-Provence
 
Puhelinnro +33-820007498

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

Gare TGV médit. Route Départ.9
13290 Aix-en-Provence
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service