Autonvuokraus
Amelie-les-Bains
Piilota
Ranska // Amélie-les-Bains-Palalda // Amelie-les-Bains
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Amélie-les-Bains-Palalda: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 29 avenue du General de Gaulle
  66110 Amélie-les-Bains-Palalda FR +33-4-68569595
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: PGFN01
Aukioloajat
ma. - la.08:30 - 12:30
 13:30 - 18:30
 
 

Näe Amélie-les-Bains-Palaldan kauneimmat kohteet Sixt vuokra-autolla

Ranskan Pyreneillä matkatessa kätevä valinta matkantekoon on autonvuokraus Amélie-les-Bain-Palaldan Sixt Autovuokraamosta. Amélie-les-Bains-Palaldan toimipisteemme toimii siten, että varauksen tehtyäsi tapaat henkilökuntamme edustajan ennalta sovitussa paikassa tämän pittoreskin taajaman alueella. Tätä varten sinun tulee ilmoittaa yhteystietosi, kuten sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, josta tavoitamme sinut matkasi aikana Amélie-les-Baines-Palaldassa. Varatessasi käyttöösi vuokra-auton Amélie-les-Baines-Palaldassa joko verkkosivujemme tai puhelimen välityksellä, saat valita haluamasi ajoneuvokategorian. Autonvuokraus Amélie-les-Baines-Palaldassa on siis mukava tapa lisätä vapautta matkatessasi Pyreneillä, riippumatta siitä, oletko lomalla perheen parissa vaiko kenties matkalla työn puitteissa.

Palvelevat Sixt Autovuokraamot tunnetaan kansainvälisesti

Kilpailukykyisiä hintoja, monipuolisia palveluja ja Euroopan top kolmen kärkeen kuuluva vuokra-autojen kalusto. Sixt tunnetaan muun muassa näistä seikoista. Saksassa vuonna 1912 perustettu perheyritys on yli sadan vuoden aikana laajentanut toimintaansa maailmanlaajuisesti, ja nykyisin Sixtillä on yli 2000 toimipistettä yli 105 maassa. Uusimmat vuokra-automme ovat keskimäärin ainoastaan kolme kuukautta vanhoja. Vuokra-autovalikoimaan Amélie-les-Baines-Palaldassa kuuluu niin taloudellisia henkilöautoja, tilavia farmareita kuin luksusautojakin, joita edustavat upeat urheilu- ja avoautot. Huomioithan varausta tehdessäsi, että emme voi valitettavasti varata käyttöösi tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan sen sijaan henkilökuntamme valikoi vapaana olevasta kalustosta toiveitasi ja tarpeitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton.

Vuokrapakettiin voi myös sisällyttää erilaisia lisäpalveluja, joiden kirjo Sixtillä on kattava ja monipuolinen. Voit esimerkiksi valita pakettiin useita kuljettajia, joilloin matkanteko on taattu, vaikka ratissa istuiminen alkaisikin väsyttää. Lisäksi meiltä löytyy myös tarjous alle 25-vuotiaille kuljettajille. GPS-navigaattori ohjaa sinut perille määränpäähäsi, ja vuoristossa liikkuessa hyödyllinen lisä autonvuokraukseen voi olla lumiketjut. Lasten turvaistuimet tekevät koko perheen matkanteosta mukavampaa, ja erilaiset vakuutukset turvaavat sinut ja vuokra-auton esimerkiksi vahingon tai kolarin varalle. Pitkillä matkoilla saat säästöä aikaan valitsemalla rajattoman kilometrimäärän tarjouksen.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - la.08:30 - 12:30
 13:30 - 18:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Amelie-les-Bains PGFN01 29 avenue du General de Gaulle 66110 Amélie-les-Bains-Palalda 42.472857, 2.672102 +33-4-68569595

Sixt-toimipiste Amelie-les-Bains PGFN01

29 avenue du General de Gaulle
66110 Amélie-les-Bains-Palalda
 
Puhelinnro +33-4-68569595

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service