Auton vuokraus toimipisteestä Perpignan Rautatieasema

 

Suosituin kohteessa Perpignan Rautatieasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Perpignan Rautatieasema alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Perpignan Rautatieasema

Osoite

9 Boulevard Saint Assicle, 66000 Perpignan, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 12:00 14:00 - 18:00
La
08:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Perpignan Rautatieasema

Sixt Perpignan Rautatieasema odottaa sinua

Sixt Perpignan Rautatieasema odottaa sinua

Sixt Autovuokraamo Perpignan Rautatieasema palvelee sinua kaikessa autonvuokraukseen liittyvässä. Palveleva ja asiantunteva henkilökuntamme odottaa sinua saapuvaksi Ranskan Perpignan rautatieasemalle, josta saat helposti vuokra-auton itsellesi ja voit keskittyä matkasta nauttimiseen. Perpigna sijaitsee Etelä-Ranskassa ja sieltä on hyvät yhteydet muihin rannikon kaupunkeihin, kuten Montpellieriin tai Marseilleen. Voit saapua noutamaan vuokra-autosi Sixt Perpignan Rautatieaseman toimipisteestämme esimerkiksi junalla, jos saavut Ranskaan lentäen. Keskeinen sijaintimme mahdollistaa hyvät jatkoyhteydet vuokra-autollasi, joten sinun on kätevä jatkaa Ranskan tutkimista kunhan olet ensin piipahtanut meillä.
Ranskan rannikko tutuksi Sixt Autovuokraamon avulla

Ranskan rannikko tutuksi Sixt Autovuokraamon avulla

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Perpigna Rautatieasemalta on vaivatonta ja helpoiten teet sen verkkosivuillamme. Jos et löydä kysymyksiisi vastauksia verkkosivuiltamme, voit olla yhteydessä myös asiakaspalveluumme. Laajasta vuokra-autovalikoimastamme varaaminen on helppoa: menet vain verkkosivuillemme, tutustut ajankohtaasi saatavilla olevaan vuokra-ajoneuvovalikoimaan, valitset itsellesi sopivimman kategorian ja teet varauksen. Löydät varmasti juuri sinun tarvettasi vastaavan vuokra-auton. Muistathan kuitenkin, että Sixt Autovuokraamo pystyy sitoutumaan vain tiettyyn ajoneuvokategoriaan, ei mihinkään merkkiin tai malliin. Voit varata esimerkiksi pienikokoisen henkilöauton, jos sinulla ei ole tarvetta tilalle tai mukavuuksille. Laaja vuokra-autokalustomme sisältää myös paljon isokokoisempia henkilöautoja, jos teitä on reissussa useampi tai teillä on enemmän tavaraa mukana. Jos haluat todella nauttia ajamisestasi ja matkanteostasi, niin tutustu premium-luokkamme autoihin. Sieltä löytyy useampi erilainen vaihtoehto ajonautintoa etsiville. Jos teitä on useampi, niin kannattaa tutustua tila-auto- tai pikkubussivalikoimaamme, sillä usein yhden isomman auton vuokraaminen on järkevämpää kuin useamman pienen. Sopivan vuokra-auton löydyttyä voit myös tutustua saatavilla oleviin lisäpalveluihin. Vuokra-automme ovat kattavasti varusteltuja, mutta saatat kaivata lisävarusteita, kuten lasten turvaistuimia tai navigaattoria. Tutustu myös huolellisesti lisävakuutuksiimme, sillä vahingon sattuessa haluamme varmistaa, että pääset jatkamaan matkaasi mahdollisimman mutkattomasti.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Perpignan Rautatieasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Perpignan Rautatieasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Perpignan Rautatieasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Perpignan Rautatieasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Perpignan Rautatieasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 380 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvo
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Audi E-Tron RS GT (Electric)
Audi E-Tron RS GT (Electric)
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut.
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
BMW X3M40
BMW X3M40
Land Rover Defender
Land Rover Defender
Mercedes EQV (Electric)
Mercedes EQV (Electric)
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
Porsche Panamera
Porsche Panamera
BMW M5
BMW M5
BMW X2 M35i
BMW X2 M35i

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Perpignan Rautatieasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Perpignan Rautatieasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Perpignan Rautatieasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Perpignan Rautatieasema

Näytä lisää