Auton vuokraus toimipisteestä Perpignan-Rivesaltes Lentoas.

 

Suosituin kohteessa Perpignan-Rivesaltes Lentoas.

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Perpignan-Rivesaltes Lentoas. alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Perpignan-Rivesaltes Lentoas.

Osoite

Avenue Maurice Bellonte, 66000 Perpignan, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:30 - 22:00
La
08:30 - 19:30
Su
08:30 - 22:00
Yleiset vapaapäivät
09:15 - 22:00

Palvelumme toimipisteessä Perpignan-Rivesaltes Lentoas.

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Autovuokraamo Perpignan lentoasemalla Autonvuokraus Perpignan lentoasemalla kauttamme tarjoaa sinulle parhaat lähtökohdat ajallesi kaupungissa, niin työ- kuin lomamatkallekin. Laajasta vuokra-autovalikoimastamme voit valita juuri sinulle sopivan vuokra-auton: näppärät henkilöautot, tilavat farmarit, vauhdikkaat urheiluautot, tyylikkäät avoautot sekä vaativaan ajoon sopivat maasturit löytyvät korkealaatuisesta autokalustostamme. Voit tehdä varauksen kätevästi verkkosivuillamme tai puhelimitse. Löydät toimipisteemme lentoasemalla, kun seuraat opastekylttejä.
Perpignan Lentoasema (PGF)

Perpignan Lentoasema (PGF)

Sixt Autovuokraamo palvelee sinua kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa joka päivä. Perpignanin kaupunki on vajaan kymmenen minuutin ajomatkan päässä lentokentältä, joten lentokentältä on vaivatonta ja kätevää ajaa kaupungin keskustaan. Mikäli se sopii suunnitelmiisi paremmin, voit palauttaa auton lentokentän toimipisteen sijaan myös Sixtin rautatieaseman toimipisteelle lähellä kaupungin keskustaa. Joustavien ehtojemme mukaisesti mahdolliset muutokset ja peruutus on maksutonta, jos maksat autoa noutaessasi. Edullisiin hintoihimme sisältyy kolmannen osapuolen vastuuvakuutus sekä tiemaksu. Voit halutessasi myös lisätä varaukseesi lisäpalveluja, kuten kolariturvan, GPS-navigaattorin tai lisäkuljettajan. Pidäthän mielessä, että voimme taata vain vuokra-auton kategorian, emme tiettyä merkkiä tai mallia. Luotettavan kansainvälisen firman kautta autonvuokraus Perpignan Lentoasemalta on helppoa ja näppärää!
Koe kauniit maisemat vuokra-auton ratissa!

Koe kauniit maisemat vuokra-auton ratissa!

Etelä-Ranskassa sijaitseva Perpignan on vilkas ja eläväinen yliopistokaupunki, jonka keskusta sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Välimeren rannalta. Alueella on paljon annettavaa niin rantalomalaiselle kuin kulttuurista ja historiastakin kiinnostuneelle. Kauniit rannat, kuten noin 10 kilometrin päässä kaupungista sijaitseva Torreilles sekä Ranskan kauneimmaksi rannaksi kutsuttu Argelès North 20 kilometrin päässä kaupungista, houkuttelevat auringonpalvojia. Historialliset nähtävyydet, kuten kaupungin portti sekä katedraali vetävät puoleensa historiasta ja arkkitehtuurista kiinnostuneita. Kaupungin sijainti on ihanteellinen myös päiväretkille Espanjan puolelle ja tutkimaan läheistä Pyreneiden vuoristoa, sillä rajalle on alle tunnin ajomatka. Noin 20 kilometrin päässä kaupungin keskustassa sijaitsee kiehtova Château de Salses, 1500-luvulla rakennettu linnoitus, joka on erittäin hyvin säilynyt. Perpignania ympäröivä alue on myös kuuluisa viineistään ja kaupunkia ympäröivällä maaseudulla on paljon käymisen arvoisia viinitarhoja. Autonvuokraus Perpignan Lentoasemalta on paras tapa tutustua tähän kauniiseen alueeseen omilla ehdoillasi!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Perpignan-Rivesaltes Lentoas.

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Perpignan-Rivesaltes Lentoas.?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Perpignan-Rivesaltes Lentoas. sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Perpignan-Rivesaltes Lentoas..
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Perpignan-Rivesaltes Lentoas.?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 581 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvo
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes EQV (Electric)
Mercedes EQV (Electric)
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
BMW M5
BMW M5
Porsche Panamera
Porsche Panamera
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
BMW X5 M50d
BMW X5 M50d
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X3M40
BMW X3M40
Mercedes-Benz S580 L
Mercedes-Benz S580 L

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Perpignan-Rivesaltes Lentoas.

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Perpignan-Rivesaltes Lentoas.?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Perpignan-Rivesaltes Lentoas.?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Perpignan-Rivesaltes Lentoas.

Näytä lisää