Autonvuokraus
Paris Nanterre-Rueil Malmaison
Piilota
Ranska // Nanterre // Paris Nanterre-Rueil Malmaison
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Nanterre/Rueil Malmaison: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 44 Av. Vladimir Illitch Lenine
  92000 Nanterre FR +33-820007498
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: PARC14
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 13:00
 14:00 - 18:00
la.08:00 - 13:00
 15:00 - 18:00
 
 24 h palautus

Liiku Pariisin metropolialueella kätevästi vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Nanterre/Rueil Malmaison tarjoaa asiantuntevaa autonvuokrauspalvelua Nanterressa, Pariisin länsipuolella. Vuokra-auto on mukava vaihtoehto sekä Pariisin metropolialueella liikkumiseen että pidemmille matkoille Ranskassa. Autonvuokraus Nanterre/Rueil Malmaisonin Sixtiltä on helppoa. Voit tutustua valikoimaamme ja tehdä varauksen joko verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme mukavasti esimerkiksi omalta kotisohvalta tai hotellihuoneesta käsin. Kun teet varauksen hyvissä ajoin etukäteen, varmistat, että saat käyttöösi sinulle mieluisen autokategorian ajoneuvon. Näin pääset myös toimipisteeltä mahdollisimman sujuvasti matkaan. Jos saavut noutamaan vuokra-autoa julkisilla liikennevälineillä, Fochin bussipysäkki sijaitsee aivan toimipisteen vieressä. Lisäksi Nanterre-Villen juna-asema on alle kilometrin päässä, joten sieltä on helppo kävellä toimipisteelle noutamaan vuokra-autoa. Jos sinulla haluat kuulla lisää autonvuokrauksesta Nanterre/Rueil Malmaisonin toimipisteeltä, asiakaspalvelumme on vain puhelinsoiton tai sähköpostin päässä viikon jokaisena päivänä. Nanterre/Rueil Malmaisonin Sixtiltä löydät kattavan valikoiman vuokra-autoja sekä kaupunkiajoon että pidemmille matkoille. Valikoimastamme löydät sekä henkilöautot ja farmarit pienemmille matkaseurueille että suurempien ryhmien tarpeisiin sopivat minibussit. Valikoimamme vuokra-autot on valikoitu BMW:n, Renaultin, Mercedesin ja muiden huippumerkkien mallistoista.

Valitse vuokra-autosi Nanterre/Rueil Malmaisonin Sixtin laajasta valikoimasta

Hyvin varustelluissa ja ilmastoiduissa ajoneuvoissamme yhdistyvät erinomainen ajokokemus ja ensiluokkainen ajomukavuus, ja niiden kyydissä matkasta nauttivat sekä kuljettajat että matkustajat. Matkustaminen vuokra-autolla on entistäkin mukavampaa, kun vuokra-auton lisävarusteet on valittu matkaseurueen tarpeiden mukaan. Jos matkassa on useampi innokas kuljettaja, lisäkuljettajan valinta mahdollistaa ajonautinnon jakamisen useamman henkilön kesken. Jos taas haluat välttää kartanlukemisesta aiheutuvat erimielisyydet, voit jättää navigoinnin laadukkaan GPS-navigaattorin huoleksi. Matkustamista helpottavien palveluiden lisäksi voit parantaa taloudellista turvallisuuttasi matkan aikana valitsemalla erilaisista lisäturvavaihtoehdoistamme, joiden avulla voit suojautua esimerkiksi kolarin tai auton tuulilasiin, renkaisiin ja ikkunoihin kohdistuneiden vaurioiden aiheuttamilta lisäkuluilta. Otathan kuitenkin huomioon, että varausvaiheessa voit valita ainoastaan autokategorian, et tiettyä mallia tai merkkiä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 13:00
 14:00 - 18:00
la.08:00 - 13:00
 15:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Paris Nanterre-Rueil Malmaison PARC14 44 Av. Vladimir Illitch Lenine 92000 Nanterre 48.888325, 2.193210 +33-820007498

Sixt-toimipiste Paris Nanterre-Rueil Malmaison PARC14

44 Av. Vladimir Illitch Lenine
92000 Nanterre
 
Puhelinnro +33-820007498

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service