Autonvuokraus
NImes-Garons Lentoasema
Piilota
Ranska // Nimes // NImes-Garons Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus NImes-Garons Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Nimes-Alès-Camargue-Cévennes
  30800 Saint Gilles FR +33-820007498
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: FNI
Aukioloajat
ma.13:00 - 14:00
ke.12:00 - 13:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Nimes Garonsin lentokentällä

Mikäli matkasi määränpäänä on Ranskan Nimes Garons, lentokentän Sixt Autovuokraamo tarjoaa käyttöösi toimivat ja ajanmukaiset vuokra-autot, joiden joukosta voit valita omalle matkallesi kaikkein sopivimman vaihtoehdon. Autonvuokraus Nimes Garonsin lentokentällä onnistuu kauttamme helposti ja vaivattomasti. Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja, ja meiltä löydät niin ketterät henkilöautot, tilavammat farmarit kuin modernit maasturitkin. Tutustu myös urheilu- ja avoautovalikoimaamme. Voit siis tehdä vuokra-autotyypin valinnan vaikkapa matkustajien määrän, matkatavaroiden määrän tai reissun aikana ajettavan maaston perusteella. Huomioithan, että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, mutta ei tiettyä automallia. Voit hoitaa varauksesi etukäteen joko puhelimitse asiakaspalvelustamme tai verkkosivuillamme.

Autonvuokraus Nimes Garonsin lentokentällä

Lentokentälle saavuttuasi löydät autovuokraamomme kätevästi, joten autonvuokraus Nimes Garonsin kansainvälisellä lentokentällä on helppoa ja saat vuokra-auton käyttöösi heti matkakohteeseen laskeuduttuasi. Toimistomme löytyy saapuvien lentojen hallista, heti infopisteen vierestä. Sopivalla etäisyydellä Nimesin kaupungista sijaitseva Nimes Garonsin lentokenttä, lyhennettynä FNI, on ainoastaan yhdeksän kilometrin päässä keskustasta, ja automatka lentokentältä kaupungin keskustaan viekin vain noin 15 minuuttia. Vuokra-auton avulla saavutat majapaikkasi kätevästi, ja voit samalla ihailla maisemia ajomatkallasi. Ystävälliset asiakaspalvelijamme ja ammattitaitoinen palvelumme on täällä sinua varten. Ota rohkeasti yhteyttä, ja voimme suunnitella matkasi ja vuokra-autotarpeesi yhdessä.

Nimes ja lähiseudut kätevästi vuokra-autolla

Nimes on vireä 150.000 asukkaan kaupunki maan eteläosassa. Kaupunki sijaitsee noin 50 kilometriä Montpellieristä itään ja sisämaahan päin. Kaupungin pitkä historia ja hyvin säilyneet vanhat rakennukset tekevät siitä suositun matkakohteen. Nimesin kaupunkiin taitat matkaa Sixt Autovuokraamosta vuokraamallasi autolla noin vartin verran ja kaupungin laidalla sinua odottavat näkemisen arvoiset, Rooman valtakunnan ajalta olevat Pont Du Gardin akveduktit ja sillat. Kaupungin ydinkeskustassa, jonne matkaa tulee noin 10 kilometria, löytyy samalta ajalta oleva amfiteatteri, joka on yksi parhaiten säilyneistä roomalaisista amfiteattereista koko maailmassa. Tämän lisäksi lentokentältä on hyvät tieyhteydet Montpellieriin, joka on reilun 50 kilometrin päässä, sekä Marseilleen, jonne matkaa lentokentältä kertyy noin 120 kilometriä. Matkustatpa sitten työn tai vapaa-ajan merkeissä, Nimes Garonsin Sixt Autovuokraamo palvelee sinua vuokra-autotarpeissasi.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma.13:00 - 14:00
ke.12:00 - 13:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste NImes-Garons Lentoasema FNI Nimes-Alès-Camargue-Cévennes 30800 Saint Gilles 43.762974, 4.421640 +33-820007498

Sixt-toimipiste NImes-Garons Lentoasema FNI

Nimes-Alès-Camargue-Cévennes
30800 Saint Gilles
 
Puhelinnro +33-820007498

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service