Autonvuokraus
Perpignan Rautatieasema
Piilota
Ranska // Perpignan // Perpignan Rautatieasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Perpignan Rautatieasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 9 Boulevard Saint Assicle
  66000 Perpignan FR +33-4-68613434
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: PGFX01
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 12:00
 14:00 - 18:00
la.08:00 - 12:00
 
 24 h palautus

Sixt Perpignan Rautatieasema odottaa sinua

Sixt Autovuokraamo Perpignan Rautatieasema palvelee sinua kaikessa autonvuokraukseen liittyvässä. Palveleva ja asiantunteva henkilökuntamme odottaa sinua saapuvaksi Ranskan Perpignan rautatieasemalle, josta saat helposti vuokra-auton itsellesi ja voit keskittyä matkasta nauttimiseen. Perpigna sijaitsee Etelä-Ranskassa ja sieltä on hyvät yhteydet muihin rannikon kaupunkeihin, kuten Montpellieriin tai Marseilleen. Voit saapua noutamaan vuokra-autosi Sixt Perpignan Rautatieaseman toimipisteestämme esimerkiksi junalla, jos saavut Ranskaan lentäen. Keskeinen sijaintimme mahdollistaa hyvät jatkoyhteydet vuokra-autollasi, joten sinun on kätevä jatkaa Ranskan tutkimista kunhan olet ensin piipahtanut meillä.

Ranskan rannikko tutuksi Sixt Autovuokraamon avulla

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Perpigna Rautatieasemalta on vaivatonta ja helpoiten teet sen verkkosivuillamme. Jos et löydä kysymyksiisi vastauksia verkkosivuiltamme, voit olla yhteydessä myös asiakaspalveluumme. Laajasta vuokra-autovalikoimastamme varaaminen on helppoa: menet vain verkkosivuillemme, tutustut ajankohtaasi saatavilla olevaan vuokra-ajoneuvovalikoimaan, valitset itsellesi sopivimman kategorian ja teet varauksen. Löydät varmasti juuri sinun tarvettasi vastaavan vuokra-auton. Muistathan kuitenkin, että Sixt Autovuokraamo pystyy sitoutumaan vain tiettyyn ajoneuvokategoriaan, ei mihinkään merkkiin tai malliin. Voit varata esimerkiksi pienikokoisen henkilöauton, jos sinulla ei ole tarvetta tilalle tai mukavuuksille. Laaja vuokra-autokalustomme sisältää myös paljon isokokoisempia henkilöautoja, jos teitä on reissussa useampi tai teillä on enemmän tavaraa mukana. Jos haluat todella nauttia ajamisestasi ja matkanteostasi, niin tutustu premium-luokkamme autoihin. Sieltä löytyy useampi erilainen vaihtoehto ajonautintoa etsiville. Jos teitä on useampi, niin kannattaa tutustua tila-auto- tai pikkubussivalikoimaamme, sillä usein yhden isomman auton vuokraaminen on järkevämpää kuin useamman pienen. Sopivan vuokra-auton löydyttyä voit myös tutustua saatavilla oleviin lisäpalveluihin. Vuokra-automme ovat kattavasti varusteltuja, mutta saatat kaivata lisävarusteita, kuten lasten turvaistuimia tai navigaattoria. Tutustu myös huolellisesti lisävakuutuksiimme, sillä vahingon sattuessa haluamme varmistaa, että pääset jatkamaan matkaasi mahdollisimman mutkattomasti.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 12:00
 14:00 - 18:00
la.08:00 - 12:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Perpignan Rautatieasema PGFX01 9 Boulevard Saint Assicle 66000 Perpignan 42.697107, 2.877989 +33-4-68613434

Sixt-toimipiste Perpignan Rautatieasema PGFX01

9 Boulevard Saint Assicle
66000 Perpignan
 
Puhelinnro +33-4-68613434

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service