Autonvuokraus
Saint-Germain-en-Laye
Piilota
Ranska // Saint-Germain-en-Laye // Saint-Germain-en-Laye
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Saint-Germain-en-Laye: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 16 Rue de Pologne
  78100 Saint-Germain-en-Laye FR +33-182900030
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: PARW03
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 13:00
 14:00 - 18:00
la.08:00 - 12:00
 
 24 h palautus

Aloita matkasi Saint-Germain-en-Layeen hankkimalla vuokra-auto käteväsit ja edullisesti Sixt Autovuokraamosta. Kaunis ja vehreä Saint-Germain-en-Layen kaupunki sijaitsee Pariisin esikaupunkialueella mutkittelevan Seine-joen varrella. Autonvuokraus tuo matkaasi kaivattua vapauden tunnetta ja voit tutustua Saint-Germain-en-Layeen ja sen lähialueisiin haluamaasi tahtia. Kaupungista ajaa esimerkiksi Versaillesiin tai Pariisiin alle tunnissa. Saint-Germain-en-Layen toimipisteemme löydät aivan kaupungin keskustasta, Rue de Polognelta, vain alle kymmenen minuutin kävelymatkan päästä rautatieasemalta, josta vuokra-auto on helppo noutaa ja jonne voit sen myös vuokrauksen loputtua palauttaa. Vuokra-auton palautus onnistuu myös kätevästi vuorokauden ympäri, minkä ansiosta voit ottaa kaiken ilon irti matkasi viime hetkiin asti.

Koe vehreä Saint-Germain-en-Laye Sixt vuokra-autolla

Saint-Germain-en-Laye toimipisteen valikoimasta löydät matkaasi sopivan automallin ja lisäpalvelut, olitpa sitten työmatkalla tai lomalla, yksin, kaksin tai perheen kanssa. Valikoimastamme löytyvät kätevät henkilöautot, tilavat farmarit ja maasturit sekä kirsikkana valikoiman päällä myös urheilu- ja avoautot, mikäli haluat matkustaa tyylillä. Vuokraukseen voi lisätä myös lisäkuljettajapalvelun, mikäli haluatte vaihtaa kuskia välillä. Valitse lisäksi tarvitsemasi lisäpalvelut laajasta valikoimastamme, josta löydät esimerkiksi GPS-navigaattorit helpottamaan matkan tekoa, lasten turvaistuimet perheen pienimmille, tavaratelineet sekä haluamasi lisävakuutukset.

Autonvuokraus onnistuu kätevästi verkkosivuiltamme tai puhelimitse jo ennen Saint-Germain-en-Layen matkaa. Sivuiltamme löydät kattavan valikoimamme vuokra-autoja eri kategorioissa tutuilta merkeiltä aina uusimmissa malleissa. Autonvuokrauksen yhteydessä on mahdollista toivoa dieselmoottoria tai hybridimallia osaan autokategorioistamme. Huomioithan, että Sixt voi taata valitsemasi autokategorian, mutta ei tiettyä automallia. Lisäksi kannattaa tutustua tarjoamiimme lisäpalveluihin ja lisävakuutuksiin, kuten kolariturva tai rengas- ja tuulilasiturva, jotka turvaavat matkasi parhain päin. Vuokraukseen sisältyy aina vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutus. Mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinun matkaasi parhaimmin sopivan vuokra-auton sekä lisäpalvelut. Sixt vuokra-autolla koet Saint-Germain-en-Layen juuri haluamallasi tavalla!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 13:00
 14:00 - 18:00
la.08:00 - 12:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Saint-Germain-en-Laye PARW03 16 Rue de Pologne 78100 Saint-Germain-en-Laye 48.898111, 2.088363 +33-182900030

Sixt-toimipiste Saint-Germain-en-Laye PARW03

16 Rue de Pologne
78100 Saint-Germain-en-Laye
 
Puhelinnro +33-182900030

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service