Autonvuokraus
Eskilstuna Svensk Bilskadetekn
Piilota
Ruotsi // Eskilstuna // Eskilstuna Svensk Bilskadetekn
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Eskilstuna Svensk Bilskadeteknik: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Matt Johanssons Väg 22
  633 46 Eskilstuna SE +46-164005060
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: EKTC02
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 16:30
 
 

Sixt Mälardalens Bilskadeteknik valmiina palvelemaan sinua

Sixt Autovuokraamo Mälardalens Bilskadeteknik on valmiina toivottamaan sinut sydämellisesti tervetulleeksi viihtyisään Eskilstunaan. Autonvuokraus Mälardalens Bilskadeteknikin palvelupisteeltämme tarjoaa mainion ja laadukkaan keinon matkustamiseen Eskilstunassa ja sen lähialueilla vaivattomasti ja itsellesi sopivimpina kellonaikoina. Voit valita vuokrauksen ajankohdan omien toiveidesi mukaan, jolloin ystävällinen autonvuokrauksen ammattilaisemme Sixt Mälardalens Bilskadeteknikissa odottaa sinua valitsemanasi ajankohtana. Vuokra-autollasi pääset helposti matkaamaan niin tärkeisiin kokouksiin ja liiketapaamisiin kuin vapaa-ajanviettoonkin. Palvelupisteemme läheltä kulkevan E20-tien kautta voit myös halutessasi jatkaa suoraan matkaasi esimerkiksi noin 120 kilometrin päässä sijaitsevaan Tukholmaan tai toisaalle Örebron ja Göteborgin suuntaan. Vuokra-auto Mälardalens Bilskadeteknikin palvelupisteeltämme on varma valinta myös viihtyisien lomamatkojen ja sujuvien seikkailuretkien kulkuneuvoksi. Pakkaa vaikkapa kalastusvälinelaatikko ja lempivieheesi mukaan ja suuntaa rentouttavalle kalastusretkelle läheisen Mälaren-järven maisemiin, tai suuntaa päiväksi Ruotsin maaseudulle nauttimaan idyllisten pikkukylien mutkattomasta elämänmenosta. Vuokra-automme soveltuvat mainiosti niin yksin matkustaville, pariskunnille kuin isommillekin seurueille. Taloudellinen henkilöauto sopii budjettimatkailijalle, tilavalla farmarilla puolestaan matkustaa rattoisasti koko perhe. Suorituskykyä liikematkalle etsivän puolestaan kannattaa katsastaa erityisen monipuolinen luksus- ja Premium-ajoneuvojemme valikoima, johon sisältyvät vaativaan makuun sopivat vuokra-autot laadustaan tunnetuilta automerkeiltä, kuten Teslalta, Porschelta ja Mercedes-Benziltä.

Viihtyisiä ajokilometrejä Sixtin lisäpalveluiden avulla

Autonvuokraus Sixtiltä on vaivatonta ja mukavaa, ja entistäkin mukavamman matkastasi saat, kun viimeistelet vuokrauskokemuksesi kattavien lisäpalveluidemme avulla. Vapaat ajokilometrit mahdollistavat pidemmätkin päivämatkat ja seikkailuretket, ja lisäämällä varaukseesi mukaan navigointilaitteen voit varmistaa, että löydät haluamasi matkakohteet mahdollisimman kätevästi. Perhelomailijoiden käyttöön tarjoamme monipuoliset ja turvalliset lastenistuimet ja turvakaukalot, lisäkuljettajaominaisuus puolestaan antaa sinulle mahdollisuuden nimetä autonvuokrauksesi ajaksi ekstrakuljettajan oman itsesi lisäksi. Huomioithan, että ellei varauksessasi toisin mainita, Sixt voit taata käyttöösi ainoastaan valitsemasi ajoneuvokategorian, ja lopullinen automallisi saattaa poiketa kuvauksessa mainitusta esimerkkiajoneuvosta. Tervetuloa kokemaan viihtyisä autonvuokraus Mälardalens Bilskadeteknikin palvelupisteeseemme!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 16:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Eskilstuna Svensk Bilskadetekn EKTC02 Matt Johanssons Väg 22 633 46 Eskilstuna 59.385784, 16.487819 +46-164005060

Sixt-toimipiste Eskilstuna Svensk Bilskadetekn EKTC02

Matt Johanssons Väg 22
633 46 Eskilstuna
 
Puhelinnro +46-164005060

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service