Autonvuokraus
Eskilstuna Päärautatieasema
Piilota
Ruotsi // Eskilstuna // Eskilstuna Päärautatieasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Eskilstuna Päärautatieasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Eskilstuna Centralstation
  633 42 Eskilstuna SE +46-164005060
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: EKTX01
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 17:00
 
 

Avaimet sujuvaan matkantekoon Sixt Eskilstunan Päärautatieasemalta

Autonvuokraus Eskilstunan Päärautatieaseman palvelupisteeltämme tarjoaa sinulle sujuvan keinon liikkumiseen Ruotsin Eskilstunassa. Sixt Autovuokraamo Eskilstuna Päärautatieaseman kautta voit vuokrata käyttöösi vuokra-ajoneuvon omien aikataulujesi puitteissa. Jos olet saapumassa kaupunkiin esimerkiksi junalla, voit valita autonvuokrauksen alkamaan heti Eskilstunaan saavuttuasi, jolloin pääset jatkamaan saman tien matkaasi kohti määränpäätäsi. Päätä vain autonvuokrauksesi alkamis- ja päättymisajat ja ilmoita ne varauksesi yhteydessä, niin palvelualtis Sixtin ammattilaisemme on sinua vastassa toivomanasi ajankohtana. Sixtin vuokra-auto on mainio valinta niin työmatkalaisen kuin lomaretkeilijänkin tarpeisiin. Viihtyisä Eskilstunan kaupunki sijaitsee keskeisellä paikalla E20-valtatien varressa, joten Eskilstuna on hyvä välietappi myös matkalla muualle Ruotsiin, kuten puolentoista tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan pääkaupunkiin Tukholmaan. Valitse vuokra-autosi Eskilstunan Päärautatieaseman toimipisteemme laajasta vuokra-ajoneuvojen valikoimasta omien tarpeidesi mukaan. Liikematkat taittuvat miellyttävästi sulavalinjaisen urheiluauton tai luksusauton siivin, jykevällä katumaasturilla puolestaan liikut tasaisen varmasti myös maaseudun pienillä teillä. Kauttamme saat vuokrattua myös tilavat minibussit sekä miellyttävät farmariautot. Tutustu myös nuorille kuljettajille räätälöityyn vuokra-autovalikoimaamme.

Miellyttävä matkasi käynnistyy Sixtin kautta

Vuokra-auto Eskilstunan Päärautatieasemalta on kätevä tapa matkustaa paikasta toiseen itsenäisesti ja ilman julkisen liikenteen mukanaan tuomia rajoitteita. Koska haluamme tarjota sinulle onnistuneen ja miellyttävän autonvuokrauskokemuksen Eskilstunassa, tarjoamme valittavaksesi myös lisäpalveluita ja -turvia, joista voit valita omasi jo vuokra-autosi varauksen yhteydessä. Halutessasi voimme lisätä vuokra-autoosi esimerkiksi GPS-navigointilaitteen, jonka avulla selvität leikiten vieraammatkin tieosuudet ja reitit. Perheen kanssa matkustaville tarjoamme käyttöön laadukkaat ja standardien mukaiset lastenistuimet, korokeistuimet ja turvakaukalot, joista voit valita sopivimmat perheen pienimpien matkustajien käyttöön. Huomioithan varauksesi yhteydessä, että voimme varmistaa käyttöösi tietyn ajoneuvokategorian, mutta emme yksittäistä automallia. Mikäli sinulla herää kysyttävää autonvuokraukseen liittyen, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Sixtin ystävällinen henkilökunta on valmiina ottamaan sinut sydämellisesti vastaan ja varmistamaan, että autonvuokrauksesi Eskilstunan Päärautatieasemalla sujuu helposti ja vaivattomasti.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Eskilstuna Päärautatieasema EKTX01 Eskilstuna Centralstation 633 42 Eskilstuna 59.369620, 16.506520 +46-164005060

Sixt-toimipiste Eskilstuna Päärautatieasema EKTX01

Eskilstuna Centralstation
633 42 Eskilstuna
 
Puhelinnro +46-164005060

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service