Autonvuokraus
Halmstad Lentoasema
Piilota
Ruotsi // Halmstad // Halmstad Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Halmstad Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Tre Hjärtans väg 12
  302 45 Halmstad SE +46-35227200
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: HAD
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 17:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Hyvin varusteltuja vuokra-autoja Halmstadin lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Halmstadin lentoasemalla toivottaa sinut tervetulleeksi kaupunkiin. Löydät meiltä monipuolisen valikoiman uusia, keskimäärin kolmen kuukauden ikäisiä vuokra-autoja. Tarjolla on näppäriä viistoperämalleja ja sedaneja yksin tai kaksin matkustaville ja väljempiä perhekokoluokan sedan- ja farmarimalleja suurempaan tilantarpeeseen. Premium-luokan menopeleissä matkustamisen mukavuus on viritetty vielä astetta korkeammalle tasolle. Voit valita mieleisesi autokategorian varauksen yhteydessä, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi taata. Tehtyäsi varauksen vuokra-auto odottaa sinua lähtövalmiina lentoasemalla sovittuna ajankohtana. Lentokoneen laskeuduttua ja päästyäsi terminaalirakennukseen löydät meidät opasteita seuraten.

Asiakaslähtöistä autonvuokrausta Halmstadin lentoasemalla (HAD)

Lentokenttä sijaitsee keskeisellä paikalla ja kaupungin keskustaan ajaa kymmenessä minuutissa. Lentoasemaa on kehitetty viimeisten vuosien aikana ja matkustajat pääsevätkin asioimaan uudessa terminaalissa. Sixt palvelee sinua myös keskustassa ja rautatieasemalla ja vuokra-auton palautus onnistuu myös näihin pisteisiin. Voit tarpeen vaatiessa noutaa tai palauttaa vuokra-auton aukioloaikojen ulkopuolella. Muista täydentää autonvuokrauksesi Halmstadin lentoasemalla tarvitsemillasi lisäpalveluilla. Pystyt säätämään vakuutuksen omavastuuosuutta ja nimeämään lisäkuljettajan itsellesi. Edullisesti on saatavilla myös GPS-navigaattori, kattoteline, vauvan turvakaukalo ja lasten vahvistettuja turvaistuimia. Tutustu tarkemmin autokalustoon ja monipuoliseen lisäpalveluvalikoimaan verkkosivullamme.

Kiertele vuokra-autoillen kaupungin nähtävyydet

Ruotsin eteläosassa länsirannikolla sijaitseva Halmstad on reilun 60 000 asukkaan kaupunki. Alueella on runsaasti merenrantateitä, joten autonvuokraus Halmstadin lentoasemalta kannattaa jo yksin maisema-ajelujen vuoksi. Kaupungin keskustaa halkoo Nissan-joki ja sen länsirannalla on 1600-luvulta peräisin oleva linna. Vielä vanhempi rakennus on viereinen 1300-luvulta peräisin oleva näyttävä Sankt Nikolain kirkko. Mukavaa ajanvietettä etenkin lapsiperheille löytyy läheltä merenrantaa paikallisesta seikkailupuistosta. Alueella on uima-altaita liukumäkineen, tivolilaitteita, pieni dinosauruspuisto ja tietenkin monenlaisia kojuja. Golfin harrastajilla on mukavasti valinnanvaraa, sillä parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä on peräti kolme täysimittaista rataa. Hallandsgården on leppoisa lähes satavuotias ulkoilmamuseo, jossa on mukava kierrellä omaan tahtiin vaikkapa piknik-retken merkeissä. Hyvä päiväretki-idea on suunnata auton keula kohti Skånen eläintarhaa. Reilun sadan kilometrin päässä olevassa tarhassa on eläinten katselun lisäksi mahdollisuus ratsastukseen, traktoriajeluun ja muuhun puuhasteluun.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Halmstad Lentoasema HAD Tre Hjärtans väg 12 302 45 Halmstad 56.681115, 12.815004 +46-35227200

Sixt-toimipiste Halmstad Lentoasema HAD

Tre Hjärtans väg 12
302 45 Halmstad
 
Puhelinnro +46-35227200

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service