Autonvuokraus
Karlstad Rautatieasema
Piilota
Ruotsi // Karlstad // Karlstad Rautatieasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Karlstad Rautatieasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Karlstad Centralstation
  665 25 Karlstad SE +46-54-156030
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: KSDX01
Aukioloajat
ma.07:00 - 16:00
ti. - pe.08:00 - 17:00
 
 

Sixt Autovuokraamon kautta matka alkaa onnistuneesti

Toivotamme sinut tervetulleeksi Sixt Autovuokraamon Karlstadin Rautatieaseman toimipisteeseemme asioimaan ja hoitamaan autonvuokraus ammattitaitoisen henkilökuntamme avustuksella nopeasti ja luotettavasti! Erinomainen sijaintimme Karlstadin rautatieasemalla tekee auton vuokraamisen helpoksi heti saapuessasi junalla kaupunkiin. Bussiasema on aivan vieressä ja sinne saapuvat myös monet paikallisbussit ympäri kaupunkia. Olemme kaupungin keskustassa ja läheisistä hotelleista voit saapua kävellen luoksemme noutamaan vuokra-autoa. Ajoneuvovalikoimamme on laaja ja eri autoluokat ovat hyvin edustettuina, joten haluat sitten pienemmän ja taloudellisen henkilöauton, tilavamman farmarin, jopa yhdeksänhenkisen porukan kuljetukseen soveltuvan pakettiauton, teiden kuin teiden tehopakkauksen, maasturin, tai loisteliaan avo- tai urheiluauton, meiltä löydät nämä kaikki vaihtoehdot. Otathan kuitenkin huomioon, että voimme taata vain autoluokan, emme tiettyä ajoneuvon mallia tai merkkiä. Jos sinulla nousee mieleen kysymyksiä autonvuokraukseen Karlstadin Rautatieasemalla liittyen, pyydämme olemaan yhteydessä asiantuntevaan asiakaspalveluumme!

Karlstadissa vapaana aikatauluista Sixtin avulla

Sixt Autovuokraamon vuokra-autot ovat uusimpia mahdollisia, keskimäärin kolme kuukautta vanhoja, ilmastoituja ja voit ajaa niillä rajoittamattoman kilometrimäärän. Vuokra-auto Karlstadissa tarkoittaa vapautta päättää omista aikatauluistaan ja reiteistä. Kun olet valinnut vuokraavasi vuokra-auton Karlstadin Rautatieaseman palvelupisteestämme, sinun kannattaa myös tutustua tarjoamiimme lisäpalveluihin, joita voi helposti lisätä klikkaamalla sopivat vaihtoehdot. Oletko matkalla yhdessä lasten kanssa? Löydät meiltä turvalliset lastenistuimet, vauvalle sopivan turvakaukalon ja isommalle lapselle sopivan korokeistuimen. Hermostuttaako, löydätkö perille oikeaan osoitteeseen? Siitä ei kannata murehtia, kun valitset navigointilaitteen, joka neuvoo sinua vierailla teillä ja ehdit ajoissa sinne, minne pitääkin. Ajatko mieluummin vähäkulutuksisella dieselmoottorilla ja automaattivaihteilla? Se onnistuu, kun klikkaat vaihtoehdot lisäpalveluista. Tutustu myös muihin lisäpalveluihimme ja hyödynnä vuokra-autosi mahdollisimman hyvin! Varaa siis verkkosivuillamme tai soittamalla asiakaspalveluun ja autonvuokraus Karlstadin Rautatieaseman toimipisteessä sujuu leikiten!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma.07:00 - 16:00
ti. - pe.08:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Karlstad Rautatieasema KSDX01 Karlstad Centralstation 665 25 Karlstad 59.377857, 13.499107 +46-54-156030

Sixt-toimipiste Karlstad Rautatieasema KSDX01

Karlstad Centralstation
665 25 Karlstad
 
Puhelinnro +46-54-156030

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service