Autonvuokraus
Linköping Päärautatieasema
Piilota
Ruotsi // Linköping // Linköping Päärautatieasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Linköping Päärautatieasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Park Hotel, Järnvägsgatan 6
  58222 Linköping SE +46-13127711
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: LPIX01
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 17:00
 
 24 h nouto

Nauti Linköpingistä enemmän Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Linköping Päärautatieasema odottaa matkailijoita ja tarjoaa heille laajan merkkiautojen valikoiman kilpailukykyiseen hintaan. Kaikki vuokra-automme Linköping Päärautatieaseman toimipisteessä ovat uusia, keskimäärin 3 kuukautta vanhoja, tunnettujen merkkien ajoneuvoja. Toimipisteemme löydät nimensä mukaisesti Ruotsista, Linköpingin kaupungista, rautatieaseman vieressä sijaitsevasta Park Hotelista. Sixtin vuokra-auto Linköping Päärautatieaseman toimipisteestämme onkin helppo noutaa vaikka samantien kaupunkiin junalla saapuessa tai majoittuessa kyseisessä hotellissa. Kaupungin keskustasta matkaat toimipisteeseen jalan noin 10 minuutissa. Kaupungista on helppo jatkaa eteenpäin Ruotsia, kun alla on Sixtin vuokra-auto. Vuokra-autojemme valikoima on laaja ja siihen tutustut parhaiten verkkosivujemme kautta, josta voit myös tehdä varauksen helposti. Suositut henkilöautot ja farmarit kuljettavat isommankin seurueen paikasta toiseen taloudellisesti. Näyttävillä urheilu- ja avoautoilla koet unohtumattomat kyydit vaikka ympäri Ruotsia. Tilavilla maastureilla taas pääset seikkailemaan, sillä näillä ajoneuvoilla taittuu haastavammatkin maastot. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa mielellään viikon jokaisena päivänä, joten älä epäröi olla yhteydessä!

Koe Ruotsi monipuolisesti Sixtin vuokra-autolla

Perusteellisesti varustellut ja laadukkaat vuokra-autot löydät Sixt Autovuokraamo Linköping Päärautatieasemalta. Meiltä löydät myös monipuoliset lisäpalvelut joilla on helppo muokata varauksesta itselleen sopiva. Tarjoamme käyttöösi vapaat ajokilometrit ja näiden kanssa mukava lisä on kätevä GPS-navigaattori, jonka avulla suunnistat vaivattomammin ja keskityt entistä enemmän ajonautintoon. Jos kyydissä on useampi innokas kuski on varaukseen helppo lisätä lisäkuljettaja, jotta useampi pääsee kokemaan Sixt-ajomukavuuden. Pienten lasten kanssa matkustaessa suosittelemme lastenistuimia, jotta perheen pienimmätkin matkustavat turvallisesti. Jotta autonvuokraus Linköping Päärautatieaseman toimipisteestä olisi mahdollimman sujuvaa, voit noutaa ja palauttaa vuokra-autosi vuorokauden ympäri sopimuksen mukaisesti. Pyydämme huomioimaan varausta tehdessä, että tarjoamme vuokra-auton valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä emme voi etukäteen varata. Maksaessasi varauksen vasta noutaessa voit tehdä muutokset sekä peruutuksen maksutta. Sixt ei veloita piilokuluja, joten voit tehdä varauksen silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Linköping Päärautatieasema LPIX01 Park Hotel, Järnvägsgatan 6 58222 Linköping 58.416253, 15.624208 +46-13127711

Sixt-toimipiste Linköping Päärautatieasema LPIX01

Park Hotel, Järnvägsgatan 6
58222 Linköping
 
Puhelinnro +46-13127711

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h nouto

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service