Autonvuokraus
Stockholm Arlanda Lentoasema
Piilota
Ruotsi // Tukholma // Stockholm Arlanda Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Stockholm Arlanda Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Beta car park, Vingvägen 4
  190 60 Stockholm SE +46-859400250
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: ARN
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 24:00
la.07:00 - 19:00
su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 19:00
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Stockholm Arlandan lentokentällä

Sixt autonvuokraus tarjoaa Stockholm Arlanda lentokentän toimipisteessä meneviä urheiluautoja, hulppeita avoautoja, farmareita, joihin mahtuu matkatavarat hyvin, sekä maastureita ja henkilöautoja, joista voit valita tarpeisiisi sopivan vuokra-auton. Autonvuokrauspiste sijaitsee lentoasemalla Alpha parkkialueella. Kun vuokraat vuokra-auton käyttöösi Tukholman Arlandan lentokentältä, voit palauttaa sen samaan paikkaan, joustavasti kellonaikaan katsomatta, kun se parhaiten itsellesi sopii. Matkustaminen vuokra-autolla on varsin huoletonta, koska sinulla on mahdollisuus hankkia lisäturvaa esimerkiksi kolarin, sekä rengas- ja lasirikon varalle. Ja jotta myös lapset matkustavat vuokra-autossa turvallisesti, voit vuokrata lastenistuimen matkan ajaksi.

Tukholman Arlandan lentokenttä - auton vuokraaminen

Arlandan lentokenttä, ARN, sijaitsee noin 42 kilometrin päässä Tukholman keskustasta. Matka sinne taittuu autolla noin 45 minuutissa. Autonvuokraus toimipisteestä Stockholm Arlanda lentoasema on helppoa. Kun haluat vuokrata auton lentokentältä, voit tehdä sen myös ennakkoon verkossa. Voit myös varata auton käyttöösi soittamalla. Tukholman keskustan tuntumassa sijaitsee kolme autonvuokrauspistettä. Autovuokraamossa on 24/h palautus, joka tarkoittaa, että voit palauttaa vuokra-auton mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Autonvuokrauksen toimipisteemme Stockholm Arlanda lentoasema löytyy, kun seuraat opastekylttejä.

Tukholman monet ihastuttavat nähtävyydet

Kun matkustat Tukholmaan, voit käydä tutustumassa esimerkiksi kuuluisaan Tukholman kuninkaanlinnaan, jossa pääset ihastelemaan esimerkiksi kuninkaallisten huoneistoja. Kuninkaanlinna sijaitsee Tukholman vanhassakaupungissa. Drottingholminlinna on myös yksi kaupungin monista upeista nähtävyyksistä. Linna sijaitsee noin 10 kilometriä Tukholman keskustasta. 1600-luvulla rakennettu, hyvin säilynyt linna, on upea ilmestys hienoine puutarhoineen. Palatsia voi ihastella opastetuilla kierroksilla, joissa opas kertoo linnan historiasta ja sen yksityiskohdista, tai voit kierrellä omaan tahtiin, itsekseen linnaan tutustuen. Tukholman kaupungintalo on yksi turistien suosiossa oleva kohde. Tyylikäs rakennus näyttävine patsaineen ja rantanäkymineen, vetää runsaasti kävijöitä puoleensa. Kaupungintalo sijaitsee aivan Tukholman keskustassa. Halusitpa tutustua mihin tahansa Tukholman monista nähtävyyksistä, se luonnistuu helpoiten kun sinulla on käytössäsi vuokra-auto Stockholm Arlanda lentoaseman autonvuokrauspisteeltä. Vuokra-autolla Tukholmassa kulkeminen on mukavaa ja huoletonta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 24:00
la.07:00 - 19:00
su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 19:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Stockholm Arlanda Lentoasema ARN Beta car park, Vingvägen 4 190 60 Stockholm 59.638172, 17.940278 +46-859400250

Sixt-toimipiste Stockholm Arlanda Lentoasema ARN

Beta car park, Vingvägen 4
190 60 Stockholm
 
Puhelinnro +46-859400250

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service