Autonvuokraus
Baden-Airp./Karlsruhe Lentoas.
Piilota
Saksa // Baden-Baden // Baden-Airp./Karlsruhe Lentoas.
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Baden-Airp./Karlsruhe Lentoas.: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Halifax Avenue B420 (Terminal)
  77836 Baden-Baden/Rheinmünster DE +49-8966060060
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: FKB
Aukioloajat
ma. - pe.10:00 - 18:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Baden-Badenin lentokentällä

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta Baden-Baden-Rheinmuensterin lentokentältä on helppo tapa aloittaa matkasi. Löydät valikoimastamme vuokra-autot tunnetuimmilta merkeiltä, aina uusimmissa malleissa ja kilpailukykyisin hinnoin. Valitse taloudellinen henkilöauto, tilava farmari, vaativaankin maastoon sopiva maasturi tai avo- tai urheiluauto tuomaan matkaasi tyyliä. Huomioithan, että voimme taata vain valitsemasi autokategorian, emme tiettyä automallia. Lisäpalvelumme tekevät matkastasi vieläkin mukavamman ja voit matkustaa huoletta. Laajasta valikoimastamme löydät esimerkiksi GPS-navigaattorit, lasten turvaistuimet ja lisävakuutukset, kuten rengas- ja tuulilasiturvan. Sixtin vuokra-auton hintaan sisältyy aina vapaat kilometrit ja kolmannen osapuolen tuottama vastuuvakuutus. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää, niin henkilökuntaamme auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.

Autonvuokraus Baden-Baden-Rheinmuensterin lentokentällä

Baden-Baden-Rheinmuensterin lentokenttä, viralliselta nimeltään Baden Airpark Karlsruhe Airpt (FKB), sijaitsee noin 12 kilometrin päässä Baden-Baden-Rheinmuensteristä. Autonvuokraus lentokentältä on kätevin tapa päästä keskustaan ja nähdä samalla kaupunkia. Sixt Autovuokraamon palvelupisteen löydät kaikista pääterminaaleista. Vuokraus onnistuu joko lentokentällä tai verkkosivuiltamme jo ennen matkaa, tällöin auto odottaa sinua lentokentällä heti saavuttuasi. Vuokra-auton voi myös noutaa ja palauttaa kätevästi aukioloaikojemme ulkopuolella.

Baden-Baden tutuksi vuokra-autolla

Eteläisessä Saksassa sijaitseva Baden-Badenin kylpyläkaupunki tunnettiin kuumista lähteistään jo roomalaisten keskuudessa ja kaupungin nimi olikin alun perin Aquae Aureliae, mutta keskiajalla kaupunki tunnettiin jo nimellä Baden. Kaksoisnimi Baden-Baden erottaa sen Sveitsin ja Itävallan samannimisistä kaupungeista. Kylpyläkulttuuri kukoisti 1800-luvulla ja aristokraatit ympäri Euroopan saapuivat kylpemään Badeniin. Kuuluisien vierailijoiden joukossa olivat muun muassa kuningatar Victoria I, Napoleon III sekä kirjailija Fjodor Dostojevski. Baden-Badenissa voi edelleen nauttia kylpylöistä, esimerkiksi Friedrichsbadin roomalais-irlantilaisessa kylpylässä.

Kätevin tapa tutustua Baden-Badeniin ja sen lähialueisiin on kulkea vuokra-autolla, joka tuo matkaan mukavaa rentoutta ja joustavuutta. Luonnossa liikkumisesta nauttiville riittää upeita kohteita Schwartzwaldin vuoristoalueella, vaella Merkur-vuorelle tai nauti luonnosta Lichtentaler Alleen puistossa. Vuokra-autolla on helppo lähteä esimerkiksi päiväretkelle lähimpiin kaupunkeihin Stuttgartiin, Frankfurtiin tai Ranskan puolelle Strasbourgiin, jonne ajaa alle tunnissa. Hyppää Sixtin vuokra-auton rattiin heti Baden-Badenin lentokentällä ja ota matkastasi kaikki irti!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.10:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Baden-Airp./Karlsruhe Lentoas. FKB Halifax Avenue B420 (Terminal) 77836 Baden-Baden/Rheinmünster 48.776530, 8.088310 +49-8966060060

Sixt-toimipiste Baden-Airp./Karlsruhe Lentoas. FKB

Halifax Avenue B420 (Terminal)
77836 Baden-Baden/Rheinmünster
 
Puhelinnro +49-8966060060

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service