Autonvuokraus
Helsinki/Veho Herttoniemi
Piilota
Suomi // Helsinki // Helsinki/Veho Herttoniemi
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Helsinki/Veho Herttoniemi: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Mekaanikonkatu 14/17
  00880 Helsinki FI +358-201122500
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: HELC01
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 17:30
 
 24 h palautus

Sixt Helsinki Veho Herttoniemi

Tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Veho Herttoniemeen! Autamme sinua autonvuokrausasioissa, oli tarpeesi sitten sijaisauto oman auton huollon ajaksi, tai loma-auto yhdestä päivästä vaikka kuukausiksi. Autovuokraamostamme löydät kaikenkokoiset sijaisautot ja vuokra-autot näppäristä kaupunkiautoista aina tila-autoihin ja pakettiautoihin. Automme ovat uusia malleja tunnetuimmilta merkeiltä, kuten Mercedes-Benz, BMW, Peugeot, Skoda, Citroen, Toyota ja Ford. Lisävarusteeksi voit valita mm. GPS-navigaattorin ja lastenistuimen.

Autonvuokraus Herttoniemestä

Sixt Autovuokraamo Veho Herttoniemi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingissä, Herttoniemen kaupunginosassa, Itäväylän välittömässä läheisyydessä. Helsingin keskusta on noin 15 minuutin ajomatkan päässä toimipisteestä. Toimipisteeseen on hyvät joukkoliikenneyhteydet, Siilitien metropysäkki sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Sixt Autovuokraamon löydät Veho Autotalosta, huollon vastaanoton yhteydestä. Olemme avoinna arkisin klo 07:00-15:00.

Vuokra-autoilu Helsingissä

Sijaisauto ja vuokra-auto ovat loistava tapa liikkua pääkaupunkiseudulla ja koko Suomessa. Sinun ei tarvitse stressata julkisen liikenteen aikatauluista tai reiteistä, vaan voit keskittyä pelkästään olennaiseen, oli kyseessä sitten työmatka tai lomamatka. Sixt Autovuokraamo Veho Herttoniemi sijaitsee pääväylien lähellä, loistavien kulkuyhteyksien varrella. Sixt Veho Herttoniemestä pääset helposti liikkumaan pääkaupunkiseudun tärkeimpiin nähtävyyksiin tai jatkaa matkaasi minne vain Suomessa. Esimerkiksi Korkeasaari, Linnanmäki, Tuomiokirkko ja Itäkeskus ovat helpon matkan päässä tästä toimipisteestä.

Vuokraa auto Herttoniemestä

Autonvuokraus Sixtiltä on helppoa ja edullista. Tarkista parhaat tarjouksemme ja tee varaus kätevästi puhelimitse, sähköpostitse, verkkosivuiltamme tai Sixt-mobiilisovelluksella.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 17:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Helsinki/Veho Herttoniemi HELC01 Mekaanikonkatu 14/17 00880 Helsinki 60.204763, 25.047417 +358-201122500

Sixt-toimipiste Helsinki/Veho Herttoniemi HELC01

Mekaanikonkatu 14/17
00880 Helsinki
 
Puhelinnro +358-201122500

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Näin löydät SIXTin:

SIXT Veho Herttoniemi sijaitsee Herttoniemen teollisuusalueella, Siilitien metroaseman lähellä. Toimipiste sijaitsee Veho Herttoniemen sisällä, ensimmäisessä kerroksessa info-tiskin oikealla puolella.


Julkisen liikenteen:

SIXT Herttoniemi sijaitsee kahdeksan kilometrin päässä Helsingin rautatieasemalta ja kahden kilometrin päässä Itäkeskuksesta. Toimipisteellemme pääsee helpoiten metrolla: jää pois Siilitien asemalla. Pasilan juna-asemalta toimipisteellemme pääsee bussilla numero 500, jää pois Mekaanikonkatu pysäkillä.


SIXT Parking:

SIXT-parkkipaikat sijaitsevat Veho Herttoniemen pihassa, Suuntajankadun puolella porttien sisäpuolella. Portit ovat auki arkisin kello 7:00-18:00.


Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Auton palautus toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on aina mahdollista Veho Herttoniemen asiakaspaikoille. Avaimet tulee palauttaa Suuntajankadun puoleisen oven vieressä olevaan avaintenpalautusluukkuun.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service