Autonvuokraus
Tanska
Piilota
Tanska
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Tanska: Sixt Autovuokraamo

Autonvuokraus Tanskassa hoituu nopeasti, kun valitset Sixtin. Meillä on toimipisteitä useissa eri kaupungeissa, joten jokainen voi löytää omaa lomakohdettaan lähellä sijaitsevan vuokraamon. Autovalikoimamme on kattava. Voit vuokrata autoja kaikista hintaluokista. Valikoimaamme kuuluu tavallisia henkilöautoja, farmareita, katumaastureita ja nelivetoisia autoja. Enemmän tilaa tarvitseville on tarjolla minibusseja ja pakettiautoja. Jos taas haluat kääntää katseita, vuokraa silloin avoauto tai urheiluauto. Voit valita vuokrapakettiisi myös erilaisia lisävarusteita, kuten GPS-navigaattorin ja lastenistuimen. Varaa vuokra-auto Tanskasta joko nettisivujemme kautta tai sitten puhelimitse. Kun saavut kohteeseen, on sinulla näin auto heti käytössäsi. Huomioi kuitenkin varausta tehdessäsi, että emme voi luvata tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan autoluokan.

Tunne paikalliset liikennesäännöt

Paikalliseen ajokulttuuriin tutustuminen kannattaa tehdä jo ennen matkalle lähtöä. Liikennesäännöt saattavat olla hyvinkin erilaisia ja siksi ihmetyttää matkustajaa. Oikeanpuoleinen liikenne kuitenkin helpottaa ajamista huomattavasti. Tärkeintä on muistaa:

 • Noudata nopeusrajoituksia, sillä niitä valvotaan tiukasti
 • Älä käytä kännykkää ajaessasi
 • Muista aina käyttää turvavyötä ja vaadi sitä myös matkustajilta

Pääsääntöisesti liikenne sujuu aivan samalla tavalla kuin Suomessakin. Kaupungeissa ajaessasi kiinnitä huomiota yksisuuntaisiin katuihin. Niiden kanssa tulee olla tarkkana, koska niitä ei aina huomaa kovinkaan helposti.

Autonvuokraus Tanskassa sopii hyvin seikkailijoille

Sixtin autovuokraamot Tanskassa palvelevat kaikkia matkustajia, jotka toivovat enemmän joustavuutta lomaansa. Vuokra-auton avulla liikkuminen paikasta toiseen on helpompaa. Löydät vuokrauksen toimipisteitämme niin pienistä kuin suuristakin kaupungeista, kuten vaikkapa Kööpenhaminasta ja Karupista. Meidät löytää myös monilta lentoasemilta. Autonvuokraamomme Tanskassa on valmiina palvelemaan sinua heti lomasi ensihetkistä lähtien. Ota vuokra-auto allesi ja lähde tutustumaan niin itse matkakohteeseesi kuin sen lähiympäristöönkin. Pääkaupunki Kööpenhamina on tunnettu merenneitopatsastaan, joka jokaisen kaupungissa vierailevan on nähtävä. Sen lisäksi varsinkin lapsiperheitä kiinnostaa Legoland, joka on lyhyen ajomatkan päässä Kööpenhaminasta. Siellä kuluu helposti päivä jos toinenkin. Rauhaa rakastavat matkustajat viihtyvät helposti maalaishenkisissä pikkukaupungeissa, joista löytyy luontoa ja monesti myös palanen historiaa. Århus ja Karup ovat juurikin tällaisia kaupunkeja. Ne eivät sinällään tarjoa mitään kuuluisia nähtävyyksiä, mutta niissä on tunnelmaa, jota muualla ei tavoita. Mikä ikinä onkaan lomakohteesi, olemme valmiina auttamaan sinua. Meiltä vuokraat auton vaikka vain päiväksi tai sitten pidemmäksi aikaa. Kaikki riippuu vain ja ainoastaan sinun suunnitelmistasi, jotka me haluamme toteuttaa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service