Autonvuokraus
Tsekki
Piilota
Tsekki
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Tsekki: Sixt Autovuokraamo

Sixt autonvuokraus Tsekissä

Autonvuokraus Tsekissä onnistuu maailman suurimpiin kuuluvalta autovuokraamoketju Sixtiltä helposti ja nopeasti, sillä voit varata käyttöösi vuokra-auton Tsekissä jo ennen maahan saapumistasi. Vuokraus hoituu sutjakkaasti vaikkapa helpon mobiilisovelluksemme avulla, kotisivujemme kautta tai puhelimitse.Autovuokraamomme Tsekissä palvelevat joustavasti ympäri maata ja toimipisteitämme löytyy lukuisista eri kaupungeista. Löydät meidät niin maan pääkaupungista Prahasta, jossa meillä on jopa viisi eri toimipistettä muun muassa kaupungin rautatie-, linja-auto- ja lentoasemilla, Karlovy Varysta, Ostravasta, Brnon lentoasemalta kuin Mosnovistakin. Brnosta, Ostravasta ja Mosnovista voit vuokrata käyttöösi henkilöauton, farmarin, maasturin tai pakettiauton ja Karlovy Varysta näiden lisäksi myös upean urheilu- tai avoauton. Prahasta puolestaan saat käyttöösi joko henkilöauton, farmarin, maasturin tai urheilu- tai avoauton.Huomioi kuitenkin se, että autovuokraamomme Tsekissä eivät valitettavasti pysty takaamaan sinulle vuokra-autosta juuri tiettyä merkkiä tai mallia, vaan tietyn katgorian mukaisen ajoneuvon.

Tsekin liikenteessä vuokra-autolla

Tsekissä nopeusrajoitukset ovat yleisesti kaupunkialueilla 50 km/h, moottoriliikenneteillä 90 km/h ja moottoriteillä 130 km/h. Nopeusrajoituksia ei kuitenkaan aina noudateta, joten liikenteessä on syytä pysyä valppaana. Huomiota kannattaa kiinnittää myös siihen, että maassa raitiovaunut tulee ohittaa oikealta ja muut ajoneuvot vasemmalta.Maassa päätiet ovat yleisesti ottaen hyvässä kunnossa, mutta vanhoissa kaupungeissa on jonkin verran mukulakivikatuja. Kaupungeissa huoltoasemat sijaitsevat useimmiten kaupunkien laitamilla, eikä esimerkiksi Prahassa ole kuin muutama paikka missä tankata.Erilaisiin maan liikenteeseen liittyviin kieltoihin kannattaa myös tutustua etukäteen. Maassa esimerkiksi kuljettajan tupakointi ajaessa on kiellettyä, samoin kuin elektroniikkalaitteiden käyttö. Maassa ei myöskään saa lainkaan ajaa alkoholia nauttineena.

Autonvuokraus Tsekissä kannattaa

Tsekki on kooltaan juuri autolla liikkumiseen sopiva ja siksi vuokra-auton hankkimista matkan ajaksi kannattaakin harkita tosissaan. Vuokra-autolla maata kiertäessä pääset näkemään niin maan idyllisen maaseudun kuin kauniit kaupungitkin.Esimerkiksi maan upea pääkaupunki Praha on ehdottomasti vierailemisen arvoinen ja siellä ollessa kannattaa vierailla ainakin Kaarlen sillalla, Prahan linnassa ja vanhalla raatihuoneentorilla, missä pääset ihailemaan Tynin tuomiokirkkoa sekä astronomista kelloa.Prahasta ajat vuokra-autolla nopeasti esimerkiksi maan kaakkoisosassa sijaitsevaan maan toiseksi suurimpaan kaupunkiin Brnoon tai maan itäreunalla Tsekin ja Puolan rajalla - ja lähellä Slovenian rajaa - sijaitsevaan pienehköön Ostravaan, jonka kansainvälinen ilmapiiri ja upea arkkitehtuuri hurmaavat matkailijan.Maassa pääset myös helposti tutustumaan idylliseen maaseutuun seuraamalla hyväkuntoisia moottoriteitä. Myös matka esimerkiksi Saksaan tai muihin Tsekin naapurimaihin taittuu vuokra-autolla varsin pikaisesti.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service