Autonvuokraus
Prague Florenc Linja-autoasema
Piilota
Tsekki // Praha // Prague Florenc Linja-autoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Prague Florenc Linja-autoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Krizikova 1/Ke Stvanici
  110 00 Praha CZ +420-2-22324995
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
Aukioloajat
ma. - su.08:30 - 19:30
Juhlapyhä10:30 - 17:00
 
 

Nauti Sixt-ajomukavuudesta Prahassa

Mikäli haluat aloittaa matkasi astetta helpommin ja omien aikataulujen puitteissa, kannattaa ottaa suunta kohti Sixt Autovuokraamo Praha Florencin Linja-autoasemaa. Toimipisteemme löydät Tsekin pääkaupungista Prahasta, Florencin linja-autoaseman yhteydestä, jonne kävelet Prahan keskustasta noin 20 minuutissa tai otat kätevästi julkisen kulkuneuvon paikan päälle. Matkaa on helppo jatkaa toimipisteeltämme eteenpäin, kun alla on uusi ja laadukas Sixtin vuokra-auto. Prahasta löytyy paljon nähtävää ja etäisyydet on helppo taittaa vuokra-autolla, sillä näin ollen pääset tutustumaan vaivattomasti Prahan linnaan ja vanhaan kaupunkiin sekä suureen Petrinin luontoalueeseen. Meiltä löydät laadukkaat ajoneuvot niin liikematkalle kuin lomareissulle. Valikoimaamme tutustut tarkemmin verkkosivujemme kautta ja teet myös varauksen sieltä helposti. Toimipisteemme tarjoaa näyttävät ja taloudelliset henkilöautot ja farmarit, jotka tarjoavat tyylikkäät kyydit pienemmille sekä isommille seurueille. Asiantunteva asiakaspalvelumme palvelee viikon jokaisena päivänä ja vastaa mielellään mahdollisiin kysymyksiin!

Tutustu monipuoliseen Prahaan helposti Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Praha Florencin Linja-Autoasema tarjoaa laadukkaan ja uuden merkkiautojen valikoiman, josta löytyy sopiva ajoneuvo jokaisen tarpeisiin. Varaustasi voit aina muokata vaivattomasti kätevillä lisäpalveluillamme, jotka tarjoavat vieläkin enemmän lisämukavuutta matkallesi. Mikäli haluat taittaa matkasi kilometreistä huolehtimatta, nappaa varaukseesi vapaat ajokilometrit, jotta sinun ei tarvitse miettiä muuta kuin minne suuntaat auton keulan seuraavaksi. GPS-navigaattori on mukava apu reittivalintoja suunniteltaessa, sillä se auttaa sinua matkoillasi ja vapauttaa sinut nauttimaan ajomukavuudesta hieman enemmän. Jos matkassa on isompi seurue ja useampi haluaa kokea tämän Sixt- ajomukavuuden, lisätkää varaukseen lisäkuljettaja. Lisäturvavaihtoehtomme ovat myös tutustumisen arvoisia, sillä ne tuovat matkalle lisää mielenrauhaa ja turvaavat mahdollisten ongelmien varalta. Huomioithan ystävällisesti varausta tehdessäsi, että tarjoamme vuokra-auton valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Nauti matkastasi enemmän ja tutustu Sixtin vuokra-autoihin!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:30 - 19:30
Juhlapyhä10:30 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Prague Florenc Linja-autoasema PRGC03 Krizikova 1/Ke Stvanici 110 00 Praha 50.083650, 14.434544 +420-2-22324995

Sixt-toimipiste Prague Florenc Linja-autoasema PRGC03

Krizikova 1/Ke Stvanici
110 00 Praha
 
Puhelinnro +420-2-22324995

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

Wilsonova 300/8
120 00 Praha
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service