Autonvuokraus
Ukraina
Piilota
Ukraina
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Ukrainassa Sixtiltä

Autonvuokraus Ukrainassa Sixtillä on matkailijoiden keskuudessa suosittu tapa ottaa maan monipuoliset nähtävyydet haltuun. Autovuokraamollamme Ukrainassa on laaja valikoima ajoneuvoja useista erilaisista ajoneuvoluokista. Vuokra-automme ovat uusia, sillä ne ovat vain keskimäärin 3 kuukautta vanhoja. Ajoneuvoja meiltä löytyy aina pienikokoisista ja taloudellisista henkilöautoista kookkaisiin 4x4 maastureihin ja isompiin farmariautoihin, joissa tilaa on huomattavasti enemmän ja jonne mahtuu matkatavaroita reilummin. Ajoneuvoksi voit valita tarpeesi mukaan joko avoauton, henkilöauton, farmarin, maasturin tai urheiluauton. Myös lisävarustetarjontamme on ensiluokkainen ja kattava. Tarvitsetpa sitten matkalla lastenistuinta tai GPS-navigaattoria, meiltä voit ne vuokra-ajaksi hankkia käyttöösi. Myös mahdollisuus lisäkuljettajaan on olemassa. Emme takaa tietyn merkkistä vuokra-autoa. Voit valita vuokra-auton autoluokan, ajoneuvon merkin ja mallin sijaan. Vuokra-ajaksi on saatavilla myös useita vakuutuksia.

Ukrainan ajokulttuuri

Kun autonvuokraus Ukrainassa tuntuu sinusta hyvältä vaihtoehdolta paikasta toiseen liikkumiseen, on sinun hyvä tietää millaisia sääntöjä ja ajotapoja kyseisessä maassa on. Liikenne on oikeanpuoleista, kuten meillä Suomessakin. Myös turvavöiden suhteen lainsäädäntö on samanlainen kuin Suomessa. Turvavyöt tulee olla ajon aikana kiinni, sekä kuljettajalla, että jokaisella matkustajalla. Puhelimeen puhuminen ajon aikana ei ole sallittua, joten sinun on parempi pysähtyä sopivaan paikkaan käyttääksesi matkapuhelinta. Ajaessa tulee aina noudattaa nopeusrajoituksia, jotka maassa vallitsevat. Nopeusrajoitus asuinalueilla on 20km/ ja moottoriteillä 130km/h. Sixtin Autovuokraamo Ukrainassa on aina valmiina neuvomaan ja opastamaan asiakkaitaan.

Nähtävyyksiä Ukrainassa, joita vuokra-autolla on helppo kierrellä

Autonvuokraus Ukrainassa antaa sinulle hyvän mahdollisuuden kulkea aivan oman aikataulusi mukaan ja ehdit nähdä ja kokea hieman enemmän pienemmässäkin ajassa. Ajoneuvon vuokraus mahdollistaa muun muassa kauniiden maisemareittien kiertelyn, joita kyseisessä maassa riittää. Maa on tunnettu erityisesti sen upeista vanhoista luostareista. Ukrainassa pääset vierailemaan lukuisissa toinen toistaan upeammissa luostareissa, joita löytyy muun muassa maan pääkaupungista Kiovasta. Kiovasta voit myös helposti hankkia vuokra-auton käyttöösi, Sixtin autovuokraamosta. Pyhän Sofian katedraali sijaitsee myös pääkaaupunki Kiovassa, ja myös se on tutustumisenarvoinen kohde historiasta ja arkkitehtuurista kiinnostuneille. Prypjatin aavemainen hylätty kaupunki kiehtoo monia ja se onkin suosittu turistikohde. Kaupunki tuli hylätyksi kuuluisan Tsernobylin ydinonnettomuuden seurauksena. Tämä kiehtova kohde löytyy aivan Valko-Venäjän rajan tuntumassa ja jonne matkaat helposti vuokra-autolla. Mikäli haluat nauttia rannoista ja auringonpalvonnasta, voit suunnata esimerkiksi Krimin kauniille ja kirkasvetisille hiekkarannoille, jotka ovat erityisen suosittuja auringonpalvojien keskuudessa.

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service