Autonvuokraus
Tallinna
Piilota
Viro // Tallinna
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Tallinna

Autovuokraamomme Tallinnassa toivottaa sinut tervetulleeksi viehättävään Viroon! Laajasta valikoimastamme löydät erityyppiset ajoneuvot sekä laajat lisäpalvelut juuri sinun matkasi tarpeisiin. Vuokra-autosi Tallinnassa voi olla matkasi luonteesta riippuen vaikkapa katumaasturi, farmari, luksusluokan auto, neliveto tai pakettiauto. Tutustu laadukkaaseen valikoimaamme tarkemmin netissä ja varaa vuokra-autosi jo tänään!

 
 • Tallinn Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Tartu maantee 101
  11101 Tallinn

  ma. - pe.08:00 - 24:00
  la. - su.09:00 - 18:00
  Juhlapyhä09:00 - 18:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Tallinn Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Toompuiestee 37
  10133 Tallinn

  ma. - pe.09:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Tallinn Ferry Terminal D

  Sixt Autonvuokraus
  Uus-Sadama
  10120 Tallinn

  ma. - pe.09:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Tallinn/Delivery Service

  Sixt Autonvuokraus
  Delivery to Hotel
  10145 Tallinn

  ma. - su.09:00 - 18:00
  Juhlapyhä10:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

Sixt tarjoaa monipuolisesti lisäpalveluita autonvuokrauksen Tallinnan toimipisteessä

Sixt on jo yli sadassa maassa toimiva, vuonna 1912 perustettu saksalainen yritys, joka tarjoaa monipuolisia palveluita asiakkaan tarpeiden mukaan. Vuokra-automme Tallinnassa ja muissa toimipisteissämme ovat aina uusia ja laadukkaita. Tietyn automerkin tai -mallin sijaan voit valita ajoneuvosi kategorian sekä lisälaitteet, kuten navigaattorin tai lastenistuimet. Rajattomat ajokilometrit mahdollistavat matkailun myös pääkaupungin ulkopuolella, kuten Pärnun kylpyläkaupungissa tai Saarenmaan vehreällä saarella. Kauttamme saat myös vakuutuksen. Autovuokraamomme Tallinnassa on valmiina auttamaan sinua tekemään matkastasi joustavan ja sujuvan! Kun teet varauksesi netissä tai puhelimitse, saat vuokra-auton käyttöösi heti maahan saavuttuasi ja voit palauttaa vuokra-auton matkasi jälkeen toimipisteeseemme oman aikataulusi mukaan.

Ota kaikki irti vuokra-autosta Viron pääkaupungissa

Vuokra-auto laajalle kasvaneessa Tallinnassa auttaa sinua näkemään sekä kultturellia pääkaupunkia että sen ympäristöä omassa aikataulussasi ilman jonottamista joukkoliikennevälineisiin. Tallinnassa on yllin kyllin nähtävää ja koettavaa niin lapsiperheille kuin aikuisseurassakin matkustaville. Vanhakaupunki on monelle Tallinnan matkaajalle kiintoisa kohde keskiaikaisine taloineen, kivikatuineen, turistiliikkeineen ja gallerioineen. Vuokra-autolla käyt tutustumassa helposti myös kuuluisaan Tallinnan laululavaan ja laulukenttään. Lapsiperheitä kiinnostanee Piritan pitkä, valkohiekkainen ranta tai vehreä kasvitieteellinen puutarha. Rocca al Maren kaupunginosassa on eläintarha, jossa viihtyvät niin norsut kuin tiikeritkin. Miksi et näkisi maata myös pääkaupungin ulkopuolelta? Vuokra-autolla se on helppoa. Alle puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupungista sijaitsevat Jägalan yli kahdeksan metriä korkeat vesiputoukset. Soomaan ja Lahemaan kansallispuistot tarjoavat luonnon rauhaa kaupunkielämän lisäksi. Autonvuokraus Tallinnassa on helppoa ja tekee matkastasi vielä paremman!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service