Autonvuokraus
Tallinn Lentoasema
Piilota
Viro // Tallinna // Tallinn Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Tallinn Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Tartu maantee 101
  11101 Tallinn EE +372-60-58148
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: TLL
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 24:00
la. - su.09:00 - 18:00
Juhlapyhä09:00 - 18:00
 
 24 h palautus

Sixt Autonvuokraus Tallinnan lentoasemalla

Nouse koneesta ja jatka matkaasi välittömästi vuokraamalla edullinen laatuauto Sixt Autovuokraamosta Tallinnan lentoasemalla! Kun varaat ajoneuvon hyvissä ajoin ennen matkaasi, vuokra-auto odottaa sinua sovitusti Tallinnan lentoaseman toimipisteessämme. Valitsemasi ajoneuvon nouto ja palautus onnistuu myös toimiston aukioloaikojen ulkopuolella, jotta voit saapua ja lähteä täysin oman aikataulusi mukaisesti. Meiltä vuokraat niin näppärät sedan-mallit kuin tilavat farmaritkin kaupunkiajoon. Haasteellisempaan maastoon suosittelemme ketterää maasturia ja isomman matkaseurueen mukavaan kuljetukseen viihtyisää minibussia. Valitse vain matkaasi sopiva autoluokka ja parhaiten tarpeitasi vastaava malli. Vaikka emme voikaan luvata tiettyä mallia tai merkkiä, löydät autonvuokrauksemme Tallinnan lentoaseman toimipisteestä paljon uusia, tyylikkäitä ajokkeja, jotka ovat keskimäärin vain kolme kuukautta vanhoja.

Koe vaivaton alku Viron matkaasi - varaa vuokra-auto Tallinnan lentoasemalta

Tallinnan Lennart Meri lentokenttä (TLL) sijaitsee vain neljän kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Mikä tarkoittaa sitä, että ajomatka perille kestää suurin piirtein 10 minuuttia, mikäli matkakohteesi on lähellä ydinkeskustaa. Lyhyen etäisyyden lisäksi pienen lentoaseman etuihin kuuluu mutkaton ja nopea liikkuminen lentokentän alueella. Autonvuokrauksemme Tallinnan lentoasemalta löytyy myös helposti terminaalin Tartu maanteen puoleisten ulospääsyreittien varrelta. Seuraa vain opasteita, jotka johdattavat sinut luoksemme suoraan koneelta ja edelleen vuokra-autosi luokse. Matkan jälkeen voit palauttaa varaamasi vuokra-auton joko takaisin lentoasemalle tai varauspalvelusta valitsemaasi kohteeseen. Mikäli et lennä takaisin Suomeen, kannattaa harkita palautusta sataman tai rautatieaseman toimipisteeseemme.

Nauti modernista metropolista ja Vanhan Kaupungin romantiikasta

Tallinnan Vanha Kaupunki on tunnelmallinen vierailukohde, joka on säilynyt yhtä viehättävänä 1200-1500-luvulta tähän päivään asti. Jokainen turisti ja liikematkailija lankeaa jossain vaiheessa matkaansa alueen idyllisten ravintoloiden ja kahviloiden houkutuksiin. Samalla mukaan saattaa tarttua uniikkeja tuliaisia jostain alueen lukuisista käsityöpuodeista. Vuokra-autolla aikamatka Vanhasta Kaupungista trendikkääseen ostosmahdollisuuksia ja kulttuuritarjontaa vilisevään keskustaan on paitsi nopea myös rentouttavan kaunis matkalle sattuvien keskiaikaisten rakennusten lipuessa ohi. Löytyy kaupungin reunoiltakin nähtävää autoilijalle sekä Rocca al Mare -maalaisidyllin muodossa että Pirita beachin ja alueen muiden rantojen maisemissa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 24:00
la. - su.09:00 - 18:00
Juhlapyhä09:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Tallinn Lentoasema TLL Tartu maantee 101 11101 Tallinn 59.416458, 24.798931 +372-60-58148

Sixt-toimipiste Tallinn Lentoasema TLL

Tartu maantee 101
11101 Tallinn
 
Puhelinnro +372-60-58148

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service